O slavnih in bogatih na TV3 z mično Ingrid

20. november 2017 ob 17.55

Na TV3 v mesecu decembru prihaja nova oddaja z novicami iz zvezdniškega sveta. V voditeljske vode se bo podala temnolasa in zapeljiva Ingrid Ulaga, ki je bila tudi finalistka za Miss Universe Slovenija 2017.

Ko je izvedela, da je bila izbrana za voditeljsko mesto je bila navdušena, saj se je od nekdaj želela preizkusiti v podobni vlogi in tudi sicer zelo rada nastopa pred kamero.

»Navdušujejo me ljudje, ki se zavedajo, da smo v resnici vsi enaki in enakopravni, da samo zaradi slave niso nekaj več, ampak zaradi svojega prepoznavnega dela. Zato najbolj občudujem ljudi, ki kljub blišču ohranijo preprostost in srčnost,« je razkrila Ingrid, ki od tujih zvezdnikov najbolj spremlja Mirando Kerr, Eda Sheerana, Sophio Turner, Nino Dobrev, Ellen DeGeneres in še nekatere druge.

Novice in zgodbe iz zvezdniškega sveta pritegnejo, ker navadnim smrtnikom pričarajo neko drugo dimenzijo življenja, ki včasih deluje kot pravljica. »Prepričana sem, da imajo vse slišane  zgodbe več plati resnice. Novice, ki jih »prodajajo« družbena omrežja, ali mediji, niso čisto resnične ali pa vsebujejo le del resnice. Zato je na nas, da smo do informacij kritični in ne verjamemo takoj vsemu kar preberemo,« je nova voditeljica kritično ovrednotila svojo vlogo.

Če bi pa Ines lahko večerjala s kakšnim zvezdnikom, bi to bil/ bila to prej pisateljica ali pisec katere knjige, kot pa slavni z rdečih preprog. Na primer Joe Vitale, pisec ene izmed knjig, ki jih je nazadnje prebrala. Od slovenskih znanih oseb pa bi najraje  spoznala Savino Atai.

Ko ne bo vodila oddaje pa je 20-letna Ingrid, ki sicer prihaja iz Cerkelj na Gorenjskem, pridna študentka biologije, ki v prostem času poje in pleše, sicer pa je bila tudi aktivna plesalka različnih zvrsti, od trebušnega plesa, baleta, hip hopa in še kaj.


 
TV3 NA FB
TV3
Zadnje dodane
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.