Velika zmagovalka Zlatega rezzza je Nešana

26. november 2017 ob 09.00

Zaključil se je prvi slovenski frizerski resničnostni šov Zlati rezzz.
Velika zmagovalka prvega slovenskega frizerskega resničnostnega šova pri nas je postala simpatična Nešana Arnaut iz Vrhnike, ki Izkušnje s škarjami, glavniki, feni, barvami in ostalimi frizerskimi pripomočki nabira že 16 let. V šov se je prijavila z željo po odkrivanju novega in neznanega ter si seveda potiho želela zmage.

Simpatična zmagovalka, je ob koncu povedala, da je bila že na začetku za zmago pripravljena dati vse od sebe, »na koncu pa je bila komisija tista, ki je odločila, da sem res najboljša,« je iskreno pripomnila.

Svoje delo bo nadaljevala v salonu Neška v Vrhniki, nagrade pa bo vsekakor dobro izkoristila. Največji izziv pa ji je oplemenititi poklic frizerja in se preizkusiti še na sorodnih umetniških in kreativnih področjih, kot so modne revije in fotografiranja.

O izkušnji tekmovanja v šovu Zlati rezzz pa je povedala, da je bila odlična: »Naloge so bile pravi izziv, komentarji žirije konstruktivni, največja ovira je bil čas, všeč mi pa je, da sem še bolje pa sem spoznala svojo osebnost.«

In nagrada, ki jo je prejela zmagovalka: Nešana bo leto dni živela sanje vsakega frizerskega mojstra, v uporabo bo prejela frizerski salon Subrina Professional in njihove frizerske izdelke v vrednosti 500 evrov mesečno ter 5-dnevni intenzivni tečaj barvanja in striženja ter snemanje lastne kolekcije!

Tudi žirija in voditeljica Nataša Naneva, ki smo jo skozi celotno sezono lahko občudovali v zanimivih stajlingih, se pridružujejo čestitkm.

 
TV3 NA FB
TV3
Zadnje dodane
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.