Gianni Rijavec navdušil ob soju sveč

11. december 2017 ob 12.07

Posnetek koncerta Giannija Rijavca bo na sporedu 24. decembra, na božični večer ob 20. uri na TV3.
V soboto, 9. decembra so v Vili Vipolže v Goriških Brdih ljudje do zadnjega kotička napolnili koncert večnega romantika Giannija Rijavca v novi glasbeni preobleki, z novim glasbenim pop-simfo stilom. Po dolgih letih glasbenega ustvarjanja je na oder postavil svoj inštrument, nastopil je s posebnim, za njegov stil prirejenim belim klavirjem, ki je unikat. 

Ob spremljavi spremljevalnega pop ansambla, ki ga sestavljali (Arian Krašna-kitara, vokal; Matjaž Švagelj-bas, vokal in Mitja Tavčar-bobni, tolkala) in godalnega kvarteta (Kati Harej-prva violina, Anja Istenič-druga violina, Katja Pirjevec-viola in Petra Tavčar- Čelo) se je predstavil z njegovimi najlepšimi baladami kot so Soča, Veter nesi ji pozdrav, Kamen na srcu in najnovejšima Ti si lepa kot pomlad in Ljubezen…. . 

V čarobnem ambientu Vile Vipolže, ob soju sveč in reflektorjev je romantika doživela višek. Občinstvo, ki je do zadnjega kotička napolnilo koncertno dvorano je po koncertu zahtevalo dodatek. Pop- simfo zvok, ki je nova glasbena pot Giannija Rijavca, je nova smer, ki je tudi v Vili Vipolže, kakor na predhodnjem koncertu v Štanjelu doživela ovacije. Občinstvo in v en glas pritrdilo, da so Giannijeve balade ob klavirju in z dodatkom godal doživele razcvet in da bodo nove skladbe, ki nastajajo postale uspešnice. Istočasno je bil tudi ta koncert dokaz, da slovenska pop glasba ni nič manj vredna kot tista, ki prihaja iz tujine, da ima tudi slovenska glasba dušo in seže v srce. » Želimo si takšnih koncertov, koncertov za dušo in srce«, je dejala ena izmed obiskovalk koncerta večnega romantika Giannija Rijavca. Slovenska pop glasba na ta način dobiva novo dimenzijo, postavljena je v prave koncertne dvorane in to je dokaz, da ni namenjena samo zabavi, ne sodi samo na veselice, ampak je istočasno tudi glasba, ki se lahko, tako, kot klasična glasba posluša. 

Posnetek koncerta bo na sporedu 24. decembra, na božični večer ob 20. uri na TV3.

 
TV3 NA FB
TV3
Zadnje dodane
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.