Zmenki!

Z oddajo ZMENKI bomo poletno sezono začeli vroče – in skupaj pripeljali posameznike, ki si želijo partnerja, Pa naj bo ta le za druženje, zabavo ali resno zvezo. V vsaki oddaji se bodo trije moški ali ženske potegovali za zmenek z osebo nasprotnega spola. Skozi igre in vprašanja bo vsak poskušal biti boljši od svojih konkurentov in se kar najhitreje srečati z morebitnim partnerjem.

Oddaja bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri
Na privlačni scenografiji, pred občinstvom, ženska ali moški, ki je »tarča osvajalcev« sedi s hrbtom obrnjen proti trem tekmovalcem ali tekmovalkam. Ti sedijo na posebnih stolih, ki so pritrjeni na tračnice. »Tarča« izbere »osvajalca«, ki mu voditelj postavi zabavno vprašanje ali nalogo. Če na vprašanje odgovori pravilno ali uspe opraviti nalogo, se njegov stol premakne za eno mesto naprej, v nasprotnem primeru pa za eno nazaj. Vprašanja bodo zanimiva in tudi izzivalna, naloge pa zabavne.

Skoraj ga ni človeka, ki ne bi poznal Rada Muleja. Ali kot igralca, voditelja, zabavljača predvsem pa kot hitro govorečega neulovljivega poznavalca ženskih src. Brez dlake na jeziku in vedno pripravljenega na akcijo, mu je vloga voditelja v oddaji Zmenki na TV3 pisana na kožo. Razbijal bo napetost tekmovalcev in jim pomagal sproščenost vnesti v spoznavanje novih ljudi. Nikoli se ne ve. Mogoče tudi novih bodočih žena in mož. »Vrhunsko, končno bomo zvišali nataliteto Slovencev!« To so bile besede Rada, ko je izvedel, da je novi voditelj oddaje Zmenki.


 
TV3 NA FB
TV3
Ostale oddaje
Glasbeni utrip
Klepet ob kavi
Kulinarična vandranja
Kviz IZBERI ALI POBERI
Na kavi z Giannijem
Parada plesa
Poberi v mestu
Sarah Wiener
Slavni in bogati
VV Faktor
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.