V novi sezoni bomo prenašali tudi treninge!

Po lanskem uspehu formule 1 bomo tudi letos prenašali celo sezono tega izjemno priljubljenega moto športa. Priprave so že v polnem teku, saj bo 17. marca v Avstraliji že prva dirka letošnje formule 1. Tudi to sezono bomo prenašali vse kvalifikacije in vse dirke, novost pa je tudi to, da bomo v živo prenašali tudi oba petkova in sobotni trening na naši spletni strani TV3m.si.

Prenos treningov bo v živo (live stream), brez uradnih komentatorjev, bodo pa zato vključeni komentarji gledalcev na forumu. Sicer pa bosta dirke in kvalifikacije komentirala Dušan Lukič in Andraž Zupančič, ki sta to nalogo izvrstno opravila že lansko sezono. Naša ekipa je sicer kadrovsko okrepljena, saj imamo tudi novega redaktorja F1. To je Andrej Zadravec, ki sicer komentira dirke formule 2.

Navdušence pa gotovo zanimatudi to, kakšne so novosti pri dirkalnikih. Novosti je letos kar precej, od tega, da so krilca večja in malo poenostavljena, dirkalniki težji, da so spremenili pravila pri vrstnem redu in še bolj poskrbeli za varnost.