Burne debate ta konec tedna v Novem faktorju

Tudi ta konec tedna bo voditelj oddaje Nov faktor Iztok Gartner poskrbel za burne debate. Tako bosta danes zvečer komentatorja Zmago Jelinčič, poslanec in človek brez dlake na jeziku, in Dino Hajderovič, vedno nabiti in navihani vloger in filmski igralec, z voditeljem oddaje Iztokom Gartnerjem govorila o tem, zakaj so balkanski moški v postelji boljši od Slovencev, ali ženske zanima samo še polna denarnica in zakaj moški ne znajo več osvajati žensk?

Ali Slovenci sploh znamo še delati zabavne serije in oddaje, zakaj se bolj smejimo balkanskemu kot našemu humorji in ne nazadnje: zakaj novi komiki pozabljajo na stare legende - na vsa ta vprašanja bodo v sobotni oddaji odgovorili voditelj IZtok Gartner, igralka Alenka Tetičkovič, ki se je še vedno najbolj spomnimo kot izjemno zabavne Franje iz serije Naša mala klinika, in legendarni voditelj Vinko Šimek, ki je kot kultni Jaka Šraufciger v prejšnjem tisočletju skrbel za zabavo televizijskih gledalcev.

V nedeljo pa bo Iztok Gartner PR-ovko Kaly Kolonič in poznavalca slovenskega in svetovnega jet seta Renata Volkerja povabil, da povesta svoje mnenje o škandalih hrvaške zvezdnice Severine, ki ji trenutno šepa zakon in je več na sodišču kot na odrih. Govorili pa bodo tudi o dvoboju z Ano Soklič, največjih svetovnih seksualnih škandalih in o tem, ali se morajo ženske res sleči, če želijo uspeti.

Glejte, burno bo!