Hvaležna staršem za dobro vzgojo in podporo

Lepotica Katarina Jurkovič se je po nekajletnem premoru vrnila na male ekrane, saj na naši televiziji vodi studijsko oddajo o formuli 1. Ampak tokrat ljubke 35-letnice, ki je tudi mama 3-letnega Marca, nismo spraševali o hitrih dirkačih, pač pa o bolj ženskih temah.

Ste opazili, da se kaj bolje počutite, odkar je končno posijalo sonce v naše kraje?

Tudi name vreme zelo vpliva, zato vsako zimo komaj čakam, da se pričnejo toplejši dnevi posijani s soncem. Se mi zdi, da poleti vse lažje in z večjim veseljem delam. Bi bila zelo zadovoljna, če bi bilo vsako leto tako kot letos, ko smo imeli že februarja prave pomladne temperature.

Koliko kozmetičnih izdelkov uporabljate dnevno?

Doma imam imam ogromno negovalne kozmetike. Glede na to, da me pri snemanjih in na televiziji zelo pogosto profesionalno naličijo in delajo z mojimi lasmi različne frizure, imam doma ogromno negovalnih izdelkov za kožo in za lase. Vsak večer pred spanjem ustrezno negujem svojo kožo. Samih ličil imam pa zelo malo, saj me pri delu večinoma uredijo drugi.

Kaj bi danes našli v vašem hladilniku?

V mojem hladilniku se vedno najde grški jogurt, zelenjava, sir, omake za testenine, toast in kakšna domača salama. Pa vse osnovne sestavine za kuhanje, saj vsak dan kuham kosilo.

Za kaj ste najbolj hvaležni staršem?

Staršem sem najbolj hvaležna za lepo vzgojo in da so me vedno podpirali pri mojih odločitvah.

Za kaj najraje zapravljate?

Najraje zapravljam za parfume in kavbojke.

Bi oprostili prevaro?

Prevaro mislim, da ne bi oprostila. Pa naj bo to kakršna koli prevara…

Katera je vaša najljubša pravljica?

Moja najljubša pravljica je Sapramiška. V osnovni šoli sem igrala v igralskem krožku glavno vlogo in mi je zato najbolj ostala pri srcu.

Katera se vam zdi najbolj moteča človeška lastnost?

Pri ljudeh me najbolj moti zahrbtnost, nevoščljivost in nečistoča.

Koliko časa porabite zjutraj pred ogledalom?

Zjutraj sem pred ogledalom kakšnih 10 minut. Včasih še kakšno minutko manj, več pa nikoli. Več časa mi vzame bujenje in priprava sina za vrtec.