Kanadčan Nicholas Latifi in Italijan Luca Ghiotto v Formuli 2 pometla s tekmeci

Na 1. in 2. dirki te sezone, v Bahrajnu, na dirkališču Sakhir, smo spremljali izjemne boje z veliko prehitevanji. Na 1. dirki smo videli odlično formo in dobro taktiko moštev DAMS in UNI-Virtuosi Racing. Nicholas Latifi (DAMS) je odpeljal dirko brez napake in suvereno zmagal pred Luco Ghiottom, ki je po povsem ponesrečenem startu z super vožnjo prišel do drugega mesta. Na najnižjo stopničko je stopil Brazilec Sergio Sette Camara, ki je bil ob koncu 1.kroga v povsem izgubljenem položaju na 13. mestu, nato pa je suvereno prehiteval dirkače in osvojil 3.mesto.
Na 2. dirki je s prvega mesta startal Mick Schumacher, sin slovitega 7-kratnega prvaka v formuli 1 Michaela Schumacherja. Kljub dobremu startu je na koncu osvojil le 6.mesto. Tudi tokrat sta bili v ospredju ekipi DAMS in UNI-Virtuosi Racing, le da v nekoliko drugačnem vrstnem redu. Zmago je z nekoliko drugačno taktiko postanka več osvojil Italijan Ghitto (UNI-Virtuosi Racing), drugo mesto je osvojil Brazilec Camara (DAMS), 3. mesto pa njegov moštveni kolega in sobotni zmagovalec Kanadčan Nicholas Latifi.
 
Prvi dirki sta nakazali, da bomo spremljali izjemno zanimivo sezono, z mnogimi prehitevanji, kar nekaj je favoritov za naslov prvaka, zato drage bralke, bralci, gledalke in gledalci, vabljeni, da se nam pridružite ob spremljanju prvenstva Formule 2 v živo med naslednjo dirko, ki bo zadnji vikend aprila v Bakuju, v Azerbajdžanu.