Naša Asja Bonnie bo vodila izbor lepotic

Letošnji izbor Miss Earth Slovenije 2023, ki bo to soboto v Festivalni dvorani v Ljubljani, bo vodila naša voditeljica Asja Bonnie Pivk, ki je dobila to titulo Miss Earth Slovenije leta 2021.

»Letošnja prireditev bo nekaj posebnega, saj nas čaka finalni izbor za novo najlepšo Zemljanko. Potem pa sledi še after pary z različnimi gosti. Na odru se nam bo bodo pridružili Buryana, Manca Špik, Tilen Lotrič in Martin Žunec. Jaz že komaj čakam,« pravi naša Asja Bonnie Pivk, ki se zaveda, da takšen dogodek terja veliko temeljitih priprav. »Zaenkrat treme še nimam, verjamem pa, da bo prišla v soboto zjutraj. A samo tista pozitivna,« pravi Pivkova, ki se še dobro spomni svoje zmage: »Tisočkrat lahko ponovim, da je bil tisti večer res nekaj zelo posebnega. Žal so bili to korona časi, tako da je dogodek potekal brez gledalcev. Zato se ga letos še toliko bolj veselim, čeprav bom dekleta podpirala v drugačni vlogi. Tokrat ne kot finalistka ali žirantka. Lani sem namreč predajala krono, zraven pa še sedela na žirantskem stolu in ocenjevala dekleta, zato so bili občutki posebej čustveni,« pove televizijska voditeljica.

Asja na tokratnem izboru nima favoritke. "Jaz sem vseh 12 finalistk spremljala že skozi celo leto, saj sem vodila tudi druge njihove manjše dogodke, ki so jih imele tekom leta. Priznam, da so vse krasne ženske in verjamem, da bo žirija imela težko delo.«