Praznično tudi v Klepetu ob kavi

V tem tednu bo oddaja Klepet ob kavi seveda tudi praznično obarvana, ob tem pa boste izvedeli še, kako v 25-ih dneh poskrbeti za opazno razliko na tehtnici, kako si pozdraviti mačka, zakaj je zdravo črevesje pomembno za duševno zdravje in še veliko več zanimivih stvari.

PONEDELJEK

Ali je možno, da v 25 dneh naredite takšno spremembo, ki bo vidna na tehtnici, opazna v počutju, na koži, celo v očeh? Še najbolj pomembno pa, opazna v lahkotnosti in nivoju energije. V 25 dneh lahko s tremi ključi izgledate lepše in se počutite bolj. 3 stvari so: navade, prehrana in dodatki. Izvedeli boste več tudi o D3K2. Predstavljena bo tudi pisana predjed za praznično večerjo. 

TOREK

Ali veste, da ima črna barva posebno moč? Še posebej zdravilna je za vaše zdravje. V oddaji bodo predstavljene tudi ideje za zdrava in pozorna darilca. Nekaj novega pa boste izvedeli tudi o D3K2.

SREDA

Če boste posnemali večerno rutino menihov, naslednji dan ne boste utrujeni, predvsem pa se bo v vas naselil poseben občutek miru in hvaležnosti. Kaj izvajajo menihi in bi bilo vredno prakticirati? Zdravo črevesje je ključ za duševno zdravje. Več o tem pa v oddaji. Ali poznate mandarinki? Prinesli vam bosta ljubezen, točno tako kot si jo želite.

ČETRTEK

Še kako prav vam bo prišel recept, ki bo predstavljen v današnji oddaji. Gre namreč za napitek za zdravljenje mačka. Ogledali si boste lahko tudi odpiranje tretjega očesa ter povezovanje z višjimi svetovi s pomočjo adaptogenov.

PETEK

Dobrodošli v zaključni praznični oddaji.

 SOBOTA

Dobrodošli v zaključni praznični oddaji. Poglejte si tudi kaj sta mandarinki in kako vam lahko pomagata k srečnejši ljubezni.

NEDELJA

Dobrodošli v zaključni praznični oddaji. Poglejte si kako je menopavzo rešila naša gledalka s pomočjo naših nasvetov in adaptogenov.