Transparentne komunikacije

Kljub nenehnim izzivom kriznega komuniciranja in kriznih situacij je ključ do uspeha katere koli blagovne znamke podjetja, politika ali vodstva podjetja v transparentnosti komuniciranja.

Koko komunicirajo regionalni in mednarodni strokovnjaki, bo tema vodilne specializirane konference za odnose z javnostmi PRO PR, ki bo od 01.- 04. junija v Termah Olimia v Podčetrtku.

Konferenco bo odprl Francis Ingham, predsednik PRCA (Public Relations and Communications Association); glavni izvršni direktor ICCO (The International Communications Consultancy Organisation); Generalni direktor LGComms, udeleženci pa lahko čaka skupno 17 predavanj, 4 delavnice in eno panelno razpravo.

V okviru konference bo tudi podelitev nagrad Pro Pr Globe Awards, kjer bodo podelili zmagovalce za leto 2020. Med slovenskimi dobitniki so Ksenija Benedetti, Judita Vrečar, Boris Črnič, pa tudi mesto Žalec kot Vision City.

Nagrado bodo prejeli še Melina Kamerić in Nino Ćorić iz Bosne in Hercegovine, Dragana Crvenica in Olivera Djukanović iz Črne gore, Irena Kurtanjek in Dražen Dumančić iz Hrvaške, Grzegorz Szchapanski iz Poljske, Fabio Marando iz Italije, Dick Fedorcio, David Holdstock in Eva Maclaine iz Združenega kraljestva, Maribel Königer iz Nemčije, Dušan Marković iz Makedonije in Carlos Chaguaceda iz Španije. Poleg priznanja bodo zmagovalci prejeli unikatne kipe, ki so jih izdelali študenti Akademije uporabnih umetnosti Univerze na Reki.