Tudi o ločitvi ta teden v Klepetu ob kavi

Klepet ob kavi tudi ta teden preseneča z zanimivimi, poučnimi temami.

PONEDELJEK

Po ločitvi ali razhodu smo velikokrat pred dilemo, kaj narediti s stvarmi bivšega partnerja. naj vse predmete in slike zavržemo, ali naj jih hranimo, kot spomin? O tem bo danes govorila Tanja Glažar, feng shui strokovnjakinja. V nadaljevanju pa unikatna rešitev za vse, ki imate težave s hrbtom. Z nami bo namreč izumitelj tega produkta. Za konec pa o pomlajevanju. Katere navade, prehrana in dopolnila nam lahko pomagajo pri tem, da ostanemo mladostni in živahni.

TOREK

Ali se lahko izognemo ginekološkim operacijam z zdravim načinom življenja? Z nami bo hormonska strokovanjakinja, Simone Godina. In ko smo že ravno pri ženskih težavah, bomo za konec spregovorili vse in še več o menopavzi. Je to res doba, ko bi morale biti ženske zaskrbljene ali je to obdobje, ki ponazarja novo žensko. Simone Godina pravi celo, da se takrat moški počuti, kot da ima več žena. Hormoni, valunge in ostale nadloge lahko obrnemo sebi v prid in se počutimo popolnoma drugače. Kako? Poglejte v oddaji.

SREDA

Ste že kdaj hodili po žerjavici? No potem veste, da tisti, ki se odločijo za hojo po žerjavici, so neizmerno hvaležni, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, ter pustijo, da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro. Jimmy bo tokrat vodil dogodek Hoja po žerjavici in vas pripravil na to, da boste brez opeklin in polni sveže energije vstopili v novo življenjsko prelomnico. V nadaljevanju pa vse in še več o kandidi. Ste vedeli, da kandidi ustreza prekomerno zakisano telo?

ČETRTEK

Začetek meseca prinaša rubriko Energije meseca. Tokrat bodo Dušan Doblanovič Jimmy, Lili Sorum in Tanja Glažar povedali, kaj vse nas čaka v poletnih dneh in ob koncu kaj nam prinaša junijski mesec. Naj povemo, da bo poletje po njihovih besedah precej vroče, junija pa bo posebno dober čas za romance. V nadaljevanju pa se posvetimo adaptogenom, s katerimi si lahko pomagamo tudi v vročih mesecih. A kakšna je njihova vloga v našem telesu?

PETEK

Kaja Travnik in kuharski bloger Blaž Berlec bosta tokrat v kuhinji pokazala recepte za tiste, ki trpijo za kronično utrujenostjo. Ste morda pomislili, da se za vašim manjkom energije skriva slaba prehrana oziroma slabe navade?

Če smo v prvem delu predstavili slabo prehrano in navade, pa je v zadnjem delu čas za dopolnila. Kateri dodatek nam pomaga napolniti baterije?

SOBOTA

Začetek meseca prinaša, rubriko Energije meseca. Tokrat vam bodo Dušan Doblanovič Jimmy, Lili Sorum in Tanja Glažar povedali, kaj vse nas čaka v poletnih dneh in ob koncu kaj nam prinaša junijski mesec. Naj povemo, da bo poletje po njihovih besedah precej vroče, junija pa bo posebno dober čas za romance.
V nadaljevanju pa se posvetimo adaptogenom, s katerimi si lahko pomagamo tudi v vročih mesecih. A kakšna je njihova vloga v našem telesu?
Več v oddaji Klepet ob kavi.

NEDELJA

Junij je mesec samonegovanja. To je najbolj ženski mesec kar jih je, je mesec, ko je ženska v ovulaciji. Vsaka maska za obraz, vsak sprehod, plavanje, samomasaža in dopolnilo, ki jih bo ženska zaužila v tem mesecu, bo imelo večjo moč kot katerikoli drug mesec.

Sicer pa sta Jasmina Kandorfer in Neža Marolt podali tudi kar nekaj nasvetov, kakšno hrano moramo uživati, kakšne navade so priporočljive v tem mesecu in kateri dodatki so nam lahko v pomoč. Blaž Berlec pa je v nadaljevanju pripravil 3 poletne smutije, ki lahko ohladijo naše telo.