Iztok ruši tabuje tudi ta konec tedna

Novi voditelj oddaje Nov faktor Iztok Gartner se je resno odločil, da bo rušil tabuje. Tako za svoje oddaje vedno izbira sokomentatorje brez dlake na jeziku, ki so pripravljeni govoriti tudi o temah, o katerih se v javnosti sicer prej molči kot ne. Tudi ta konec tedna bodo zato oddaje izjemno zanimive in celo provokativne. Vas zanima, o čem bo Iztok klepetal v oddajah, ki jih lahko spremljate danes, jutri in v nedeljo ob 19.15 uri?

Petek, 15. 5.:  Iztok Gartner bo s komentatorjema Vilijem Resnikom in Dušanom Zoretom govoril o slovenskih glasbenikih in krizo med korono, zakaj je balkanska glasba pri nas tako zelo priljubljena in ali je narodnozabavna glasba ukradla sov vseh ostalim zvrstem. Debata bo burna in zanimiva.

Sobota, 16.5.: Iztok bo z Jerco Legan Cvikl in Zmagom Jelinčičem Plemenitim obujal spomine na Josipa Broza Tita. Je bil Tito legenda in superstar ali zločinec in diktator, to bo vprašanje, na katerega bo Iztok iskal odgovore. Zmago in Jerca pa bosta Iztoku zaupala tudi, zakaj je danes že praktično vsak kompliment ženski označen za seksizem.

Nedelja, 17.5.: Iztok bo s svojima sogovornikoma Oriano Girotto in Vilijem Resnikom govoril o Michaelu Jacksonu. Je on ikona in kralj popa ali pedofil in pošast? Ali lahko ločimo osebnost in delo nekega umetnika, ali je to absolutno povezano? Oriana, Vili in Iztok pa bodo govorili tudi o tem, ali je v Sloveniji zvezdništvo sploh mogoče in kdo so pravi slovenski zvezdniki?