Kaj bo v oddaji Klepet ob kavi ta teden?

PONEDELJEK

Današnja oddaja bo posvečena diabetikom. Vsem, ki se soočajo z sladkorno boleznijo. Sprva bo v kuhinji Darja Lovšin, ki je strokovnjakinja za sladkorno bolezen, skuhala obrok, ki znižuje raven sladkorja, nato pa bomo s klepetovimi strokovnjaki predstavili celosten pristop pri zdravljenju sladkorne bolezni. Na spletni strani vam je na voljo tudi povsem brezplačen priročnik.

TOREK

Kako se znebiti krčnih žil in majhnih žilic na nogah? Dr. Urška Videmšek bo v naši družbi delila vse skrivnosti krčnih žil in žilic ter kako se jih znebiti ali vsaj omiliti.

V nadaljevanju pa vse in še več o klorofilu, ki ga nujno potrebujemo za dobro delovanje našega celotnega telesa, saj oskrbi vse celice s kisikom, ki ga nujno potrebujemo.

SREDA

Kateri so najboljši viri omega 3 v naravi? Jelena Dimitrijevič nam bo povedala, kaj bi morali uživati in katera živila imajo največ zdravih maščob, ki so izjemno pomembne za naše možgane.

Dopusti se počasi zaključujejo in marsikdo na počitnicah ni pazil na zdravo prehrano. V tem primeru imamo lahko veliko težavo z odvajanjem. Klepetovi strokovanjaki so zato pripravili prebavne granule, ki učinkujejo takoj. Več o tem bo povedala tudi dr. Radeva, zdravnica iz bolgarije.

ČETRTEK

Danes bo govora o lepoti. Ste kdaj opazili žensko, ki izgleda mlajša kot v resnici je? Jasmina Kandorfer je odkrivala, kaj je tisto, kar ženske pomlajuje. Seveda gre vse skupaj skozi holistične stebre, torej navado, prehrano in dopolnila. O vseh treh stvareh bomo govorili in vam predstavili, kaj je tisto, kar nas pomlajuje tako navznoter kot navzven.

PETEK

Kako lahko poskrbimo za svoje sklepe že danes? Dejstvo je, da nam kostna masa po 20-tem letu začne upadati do 1% na leto. Danes bomo pokazali odlično vadbo za sklepe in kosti, v nadaljevanju pa predstavili odličen produkt Fleks kompleks, ki vsebuje več kot 9 aktivnih sestavin, ki pomagajo nahraniti in ohranjati naše sklepe prožne.

Ne pozabite pa, da še vedno lahko podaljšate poletje z odhodom v Egipt, kamor bomo odšli že drugo leto.

SOBOTA

Kako se znebiti krčnih žil in majhnih žilic na nogah? Dr. Urška Videmšek bo v naši družbi, z nami in vami delila vse skrivnosti krčnih žil in žilic, ter kako se jih znebiti ali vsaj omiliti.

V nadaljevanju pa vse in še več o klorofilu, ki ga nujno potrebujemo za dobro delovanje našega celotnega telesa, saj oskrbi vse celice s kisikom, ki ga nujno potrebujemo.

NEDELJA

Kaj je središče našega zdravja? Mikrobiom, o katerem smo v naši oddaji že veliko povedali. Gre za organ, ki ima okrog 1,5 kg, kar pomeni, da ni zanemarljiv. Dober mikrobiom vpliva na naše razpoloženje, prebavo in pomaga pri ohranjanju dobrega počutja. Kako ga kar najbolje nahranimo?

Za konec pa bomo čas posvetili diabetikom. Sladkorna bolezen je v današnjem hitrem tempu življenja velik problem. Zato so klepetovi strokovnjaki pripravili tudi brezplačen priročnik, ki ga lahko najdete na spletni strani.