Kaj prinaša Klepet ob kavi ta teden?

Vas zanima, kaj so za vas pripravili ustvarjalci oddaje Klepet ob kavi za ta teden?

PONEDELJEK

Rubrika energije meseca oktobra bo ponudila izjemno zanimivo vsebino. V oktobru nas čaka kar nekaj mrkov, pa tudi pretresov. Kakšnih, nam bodo povedali Dušan Doblanovič Jimmy, Darja Furek in Lili Sorum. Sicer pa je potrebno v jesenskih časih poskrbeti predvsem za svoj imunski sistem. Na kakšen način in s katerim dopolnilom? Ne spreglejte  darila, ki ga imamo za vas.

TOREK

Jasmina Kandorfer, zastopnica zdravja in dobrega počutja, bo spregovorila o navadah, prehrani in dopolnilih za mesec oktober. Na kateri organ se moramo usmeriti in kako ga najbolje negujemo. Sicer pa ne pozabite na dogodke, ki sledijo, saj vam lahko pomagajo do boljšega počutja. V nadaljevanju oddaje še nekaj informacij o črevesju in jetrih, ki so skladišče vitaminov in mineralov.

SREDA

Ženski cikel je v povprečju dolg 28 dni. Kakšno hrano moramo uživati v času pred, med in po menstruaciji. Zakaj je to pomembno, nam bo povedala Kaja Travnik.

Menopavza pa je obdobje, ko ženska zaključi svoj cikel. In tudi o tem bomo govorili. Ne gre za bolezen, saj v nekaterih deželah celo častijo ženske v menopavzi, češ da postanejo bolj modre. Kako urediti to obdobje, da se ne bomo soočale z valungami, nihanjem v razpoloženju in ostalimi znaki?

ČETRTEK

Tokratna oddaja bo postregla s precej različnimi temami. Najprej se bomo ozavestili in izobrazili na področju osebnega napredka. Kako sploh vemo, da smo "zrasli" in da smo na duhovno višjem nivoju? Oddajo bomo nadaljevali s fulvično kislino. Kaj sploh to je in zakaj bi morali o njej vedeti več kot vemo danes. Za konec pa nekaj o modri svetlobi, kako vpliva na naše možgane in kakšne so druge možnosti svetlobe?

PETEK

Tišina. Ste je sploh vajeni? Znate uživati v tišini in se poglobiti in slišati svoj glas? Zakaj nekatere tišina zdravi, druge pa spravlja ob pamet?

Meditacija je izvrstna učiteljica tišine. V stanju meditacije se posvetimo samo svojim občutkom in mislim. Meditacija vpliva na delovanje našega celega telesa, predvsem pa na naše možgane.

SOBOTA

Rubrika energije meseca oktobra bo ponudila z izjemno zanimivo vsebino. V oktobru nas čaka kar nekaj mrkov, pa tudi pretresov. Kakšnih, pa nam bodo povedali Dušan Doblanovič Jimmy, Darja Furek in Lili Sorum.
Sicer pa je potrebno v jesenskih časih poskrbeti predvsem za svoj imunski sistem.
Na kakšen način in s katerim dopolnilom? Ne spreglejte pa niti darila, ki ga imamo za vas.
NEDELJA

Težave s sklepi in kostmi se začnejo pojavljati že zelo zgodaj, pri 30.tih. Ampak velikokrat prve znake spregledamo. Kaj bi morali paziti, ko govorimo o sklepih? Ste vedeli namreč, da kostna masa po 20.tem letu začne upadati za 0,5 - 1% na leto? Klepetovi strokovnjaki so zato za vas pripravili zares pomembne napotke kako se izogniti težavam.

Sicer pa imamo za vse zveste gledalce Klepeta ob kavi v oktobru tudi posebno darilo, ki ga ne gre zamuditi.