Kaj vas čaka v oddaji Klepet ob kavi?

PONEDELJEK

Kaj je najbolj ključno, ko se soočamo z diagnozo rak? O tem bo v tokratni oddaji spregovorila Jelena Dimitrijevič, ki je za Klepet ob kavi spisala izjemno dolg, popolnoma brezplačen, priročnik. Kaj moramo spremeniti in kako živeti. Sicer pa je ključ dobrega imunskega sistema tudi vitamin D. V oddaji pa smo povedali tudi nekaj ključni stvari o meditaciji, ki jo lahko doživite s Klepetom ob kavi.

TOREK

Kaj vse nam narava ponuja v tem času? Danes bo v oddaji Jožica Bajc Pivec pokazala, kako se pripravi zeliščni namaz na močan imunski sistem. V nadaljevanju pa kakšne vaje moramo izvajati, da bomo imeli sebe zares radi. Ker saj vemo, da ne moreš imeti rad drugih, če najprej nimaš rad sebe. Neža Marolt bo pokazala tri kratke vaje. Za konec pa še nekaj o zraku, ki ga dihamo. Se kdaj vprašate, kako kvaliteten zrak imate v vašem domu?

SREDA

Kako je hrana povezana z našimi živci? ZELO. Kaja Travnik, ki je izgorelost doživela na lastni koži, bo danes predstavila recept, za odličen prigrizek ali hitro malico, da bodo naši živčki čimbolj mirni in pomirjeni. Kako pomembno pa je naše črevesje, pri umirjenosti? Izjemnega pomena je, saj se v črevesju kopičijo vse naše zaloge, tako slabih, kot dobrih prehranskih navad. Kolikokrat letno bi morali očistiti jetra in črevesje? O tem bo spregovorila Anita Obradovič.

ČETRTEK

Kaj nam lahko v življenju da meditacija? Boljši fokus, ostrino, manj možnosti za depresije in boljšo povezanost samih s seboj. Ampak ne samo to, meditacija je v tem ponorelem svetu edina možnost za ohranjanje trezne glave. Sicer pa poleg meditacije lahko izjemno pomagajo tudi adaptogeni, o katerih v naši oddaji stalno govorimo. Katere morate uživati za večno mladost?

PETEK

Kaj narediti po ločitvi ali razhodu s partnerjem, bo z nami delila feng shui strokovnjakinja Tanja Glažar. Moramo res vse vreči v smeti? Kaj pa skupni spomini? VSe odgovore boste dobili v oddaji. V nadaljevanju pa domača terapija prihodnosti. Ste že slišali za fotobiostimulacijo? Neža Marolt bo tokrat predstavila nekaj dejstev o tej terapiji, ki jo lahko izvajate v udobju vašega doma. Za sam konec pa nekaj o bolečinah in protibolečinskih sredstvih.

SOBOTA

Kaj vse nam narava ponuja v tem času? Danes bo v oddaji Jožica Bajc Pivec pokazala, kako se pripravi zeliščni namaz na močan imunski sistem. V nadaljevanju pa kakšne vaje moramo izvajati, da bomo imeli sebe zares radi. Ker saj vemo, da ne moreš imeti rad drugih, če najprej nimaš rad sebe. Neža Marolt bo povedala tri kratke vaje.
Za konec pa še nekaj o zraku, ki ga dihamo. Se kdaj vprašate, kako kvaliteten zrak imate v vašem domu?

NEDELJA

Močan imunski sistem lahko v veliki meri ustvarimo sami, s hrano, ki je ekološka, sezonska in lokalna. Kaj torej jesti? O tem bo spregovorila zeliščarica Jožica Bajc Pivec. V nadaljevanju pa o terapiji, ki so jo uporabljali že v babilonskih časih, že 7000 let nazaj. Gre za rdečo svetlobo. Kako le- ta zdravi?