Klepet ob kavi prinaša rešitve za hormone, imunski sistem, pa tudi lepoto

Tudi ta teden boste v oddaji Klepet ob kavi izvedeli vse, kar potrebujete za bolj srečno, zdravo in udobno življenje.

PONEDELJEK

V tokratni oddaji bo trenerka za hormone in ščitnico Simone Godina zaupala nasvete, kako se izogniti operacijam na rodilih, kaj narediti v primeru ginekoloških boleznih vnetnega značaja, kje je dejansko vzrok za vse te težave ter kako ukrepati. Sledi pa tudi ultimativni vodnik po prehrani  nosečnic – brez nejasnosti in dilem – kaj naj ženska obvezno naredi pred zanositvijo, kakšno dieto naj upošteva, česa naj ne uživa, katerih vitaminov in mineralov nosečnicam ponavadi primanjkuje, zakaj ima toliko nosečnic slabo kri, kako bistveni so dejansko folati in vitamini B-kompleksa, kaj narediti v primeru slabosti in zastajanja vode v telesu, kako zmanjšati bolečino pri porodnih krčih, s katerimi pripravki celiti rane po morebitnem carskem rezu ter nenazadnje, kako po porodu poskrbeti za dovolj mleka?

TOREK

Ženske smo rade lepe, nimamo pa vse želje ali tudi finančnih možnosti, da bi kupovale preparate s cenjenimi anti age sestavinami. V bistvu pa za to ni nobene potrebe – najdražje in najbolj učinkovite anti age sestavine se namreč nahajajo v živilih in ne samo kremah! Kakšna je funkcija najdražjih anti age sestavin (kot so niacinamid, hialuron, mlečna kislina, retinol, kolagen, ceramidi …) in v katerih živilih se nahajajo pa tudi, kako izgleda celosten pristop k pomlajevanju od znotraj.

SREDA

Astrologinja Mihaela Malečkar bo v tokratni oddaji odstirala tančice skrivnosti o domnevnem dogajanju jeseni. Ciklično gledano je jesen obdobje žetve – kakšna žetev nas čaka? So astro prognoze rožnate ali bolj črnoglede? Sledi priprava treh naravnih, zdravih in poživljajočih napitkov za postopen in dolgoročen porast energije, za konec pa še spisek priročnih info za vse diabetike. Kako v 14 dneh izboljšati potek bolezni?

ČETRTEK

Zakaj je krepitev imunskega sistema in podpora ogroženim organom prvi in nezamenljiv korak pri zdravljenju kroničnih in težjih bolezni ter kako na telo delovati celostno s pomočjo adaptogenov, bo v tokratni oddaji razkrila Maria Ana Kolman. Nadaljujemo s predstavitvijo ključnih informacij o vitaminih B-kompleksa, za konec pa razložimo še kateri kardinalen telesni proces ohranja naše organe zdrave in v top formi?

PETEK

Mesec oktober je mesec spuščanja preteklosti in slabih navad. V tokratnih energijah meseca bomo z Darjo Furek, Dušanom Dublanovičem Jimmyjem in Lili Sorum razpravljali o priložnostih in izzivih, ki jih prinaša mesec kovinskega psa. Vključili smo tudi merjenja radiestezista Alfreda Brinovca, ki bo preveril, katera barva bo najbolj podporna, kakšne vremenske neugodnosti lahko pričakujemo ter katero čakro negovati ta mesec. Ne zamudite ogleda posnetka, ne spreglejte pa tudi aktualnih Klepetovih darilc.

SOBOTA

Skupaj z montessori pedagoginjama Sandro Oman in Suzano Veselič vas tokrat na hitro povabimo na Vikend Montessori za mamice in dojenčke oz. malčke do treh let, sledi pa težko pričakovani pogovor z Goranom Tasićem, ki s svojimi senzacionalnimi spoznanji o razvoju avre spreminja dojemanje energijskih svetov. Kako se uglasiti s frekvenco božanskega polja ter kako z dodelano serijo vaj v praksi razviti svojo avro?