Kviz Kdor zna, zna po novem še bolj zanimiv

Poučen in zabaven kviz Kdor zna, zna, ki ga lahko na TV3 spremljate vsak delovnik, je pri gledalcih naletel na dober sprejem. Zato bo od ponedeljka, 17. januarja, kviz imel daljši termin. V družbi zabavnega in zgovornega Gregorja Benčine boste vsak delovnik od 18.40 naprej ugibali in se zabavali ob zanimivih vprašanjih in se potegovali za kakšno privlačno nagrado (gospodinjski aparat).

“Pri zasnovi kviza je sodelovala cela ekipa, sam pa sem predvsem nadgradil vsebino,” pravi postavni Gregor, ki se je z Idrije pred leti preselil v Kaveljiče nad Koprom, od koder tudi snema oddajo, saj so mu tehniki uredili studio kar v hiši. Za Gregorja je kviz prva preizkušnja na televiziji, vendar je po drugi strani tudi nekakšno logično nadaljevanje njegove poklicne poti, saj tu lahko pokaže ne samo, da mu jezik dobro teče, pač pa tudi to, da ima res veliko različnega znanja, saj ga je vedno zelo zanimal svet okoli nas.

“Že v začetku sem želel gledalce na zabaven način izobraževati, zato sem vedno, ko sem čakal na klic kandidata za nagrado, predstavljal zanimive fotografije, ki kažejo kakšen utrinek iz naše zgodovine. Zdaj, ko imam na voljo več časa, pa se bom trudil še bolje povezati vsebino slik in vsebino vprašanj, tako da bom pri vsakem odgovoru lahko pokazal še kakšno fotografijo in povedal ozadje. Vsekakor si ne želim govoriti v prazno, ampak bi rad bil zanimiv, zabaven in informativen,” pravi Gregor. In prav zaradi tega je kviz Kdor zna, zna tako zanimiv za vse.