Lea Mederal Gams spet hodi na potepe

Na našem sporedu je med najbolj priljubljenimi oddajami domače produkcije že nekaj let tudi Potep z Leo. Zaradi daljšega porodniškega dopusta smo oddajo v preteklih mesecih ponavljali, zdaj pa vas veselo obveščamo, da se je voditeljica Lea Mederal Gams vrnila pred in za kamero (Lea namreč svojo oddajo tudi sama snema in montira!), tako da boste v soboto, 9. aprila ob 21. uri lahko gledali že prvo oddajo nove sezone.

“Moram priznat, da zdaj, po porodniški, res komaj čakam začetek nove sezone oddaje Potep z Leo. Prva oddaja na spored Tv3 pride že 9. aprila ob 21. uri. Spet bo izziv, da goste prepričam, da se povzpnejo na hrib, čeprav morda niso navdušeni hribolazci. Tokrat bo drugače to, da bom jaz bolj sopihala med vzponom kot prejšnje sezone, saj mi je med porodniško hribovska kondicija malo pošla,” je iskrena Lea, ki se že veseli novih zanimivih zvezdnikov, ki jih bo peljala na izlet in topel obrok, vmes pa klepetala o njihovem življenju in drugih zanimivih stvareh. 

Lea je porodniški dopust malo podaljšala, zato so jo gledalci že težko čakali. “Vzela sem si res malo daljši premor od snemanja, ker je otrok na prvem mestu. No zdaj pa je dovolj star, da ga kakšen dan popazi tudi babica, jaz pa jo z gostom mahnem na hrib. Oddaja bo malce nadgrajena, saj gledalce čakajo tudi dronski posnetki, ki bodo lepše prikazali, kje se neka lokacija nahaja,” je še povedala Lea.