Nove dogodivščine Super reševalcev

Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci, ki jo lahko vsak ponedeljek in torek ob 21. uri gledate na TV3, se vrača na spored z novimi epizodami. Takoj po prenehanju najstrožjih ukrepov zaradi pandemije, se je namreč ekipa z avtorico oddaje Alenko Medič na čelu vrnila na teren in poiskala nove zanimive primere živalskih pacientov.

Med čakanjem v karanteni smo si nabrali moči in v maju začeli snemati nove primere obravnav živali. Sprva malo bolj zadržano zaradi upoštevanja vseh zdravstvenih priporočil, sedaj pa je nekoliko lažje,” pravi Medičeva, ki obljublja, da bodo novo oddaje polne zanimivih zgodb. Na terenu so med drugim obravnavali oslička, ki mu je bilo potrebno odstraniti večjo bulo, zdravili so konja s prehladom in kašljem, v ambulantah so se srečali s primeri klopnih bolezni, stomatoloških posegov s prof. dr. vet. med Pavlico, kastrirali so vietnamskega pujska, s priznanim kirurgom dr. vet. med. Novakom so operirali kolenske križne vezi pri kužku, odpravili pa so se tudi na Koroško, kjer so spremljali, kako poteka fizioterapija, hidroterapija in fitnes za pse, ki okrevajo po kakšni težki poškodbi.

Oddaja se je sicer izvrstno prijela pri gledalcih, ki bodo tako veseli informacije, da bo oddaja - s premiernimi epizodami - na sporedu tudi še poleti. S snemanji še nadaljujemo in se širimo tudi po ostalih regijah Slovenije, tako da bodo novi primeri na voljo še cel julij. Avgusta si bomo vzeli kratko pavzo. Takrat bomo pripravili še kaj novega in zanimivega za jesen. Komaj čakamo in se veselimo novih gledalcev. Odziv je fantastičen, saj nas na snemanjih že vsakič prepoznajo,” je še dodala Alenka Medič.