Odtenki slave z Ingrid Ulaga

Na TV3 smo pred kratkim začeli predvajati novo oddajo Odtenki slave, ki jo vodi atraktivna 20-letna Ingrid Ulaga.

 

Temnolasa Ingrid je bila finalistka Miss Universe Slovenija 2017. “Na lepotno tekmovanje sem se prijavila brez večjih pričakovanj. Menim, da se vse zgodi z razlogom in da vse pride na življenjsko pot, ko je pravi čas za to. Berjela sem, da mi bo to koristilo vsaj za nekaj in res je bilo tako. S televizijo TV3 smo sodelovali že v okviru tekmovanja. V nastopanju pred kamero sem zelo uživala in očitno so mi zato dali priložnost za vodenje.”

Ingrid pravi: “Že vse življenje delam na sebi in mi to vsekakor pride prav na vsakem koraku,” sicer pa jo je na vodenje oddaje pripravljal tudi Boštjan Romih. “Strahu pred nastopanjem nimam, trema pa je vsekakor malo dobrodošla, saj pod njenim pritiskom kaj opravim celo bolje, kot če tega pritiska ne bi bilo.”

V oddaji bos predstavljala novice iz zvezdniškega sveta. “Zvezdnikov iz domače scene sem do zdaj že nekaj spoznala, je pa res, da se nisem dosti gibala v teh krogih, da bi jih lahko spoznala več in bolje. Do zdaj so bila to bolj naključna srečanja. Tudi na domači sceni je kar nekaj občudovanja vrednih ljudi, čeprav se nekateri obnašajo po mojem kar preveč arogantno. Najraje imam tiste, ki se nimajo za nekaj več in kljub slavi ostanejo preprosti in svoje znano ime uporabijo za kaj družbeno koristnega, ne le promocijo samih sebe.”

Ingrid ima sicer veliko konjičkov. Zelo rada bere. “Zelo rada berem, saj menim, da je v znanju moč. Več različnih področij kot obvladamo, bolje lahko vozimo skozi življenje. Lažje nam je, saj smo manj odvisni od drugih in sami obvladujemo situacijo, v kateri se znajdemo. Sicer pa tudi pojem in plešem in igram klavir, a zgolj za lastno sprostitev. Nikoli se nisem imela zares priložnosti šolati v solo petju. Morda se ob priliki lotim tudi tega, saj obožujem glasbo.”

Ingrid je sicer študentka biologije. “Že od malega sem nadvse radovedna, zanima me svet, ki me obkroža in vse kar se v njem dogaja. Zelo sem povezana z naravo, do nje gojim globoko spoštovanje in ljubezen. V življenju sem bila enako dobra v družboslovju in naravoslovju, ampak se mi zdi, da je študij biologije večji izziv kot kakšna družbena smer. V biologiji se vse spreminja, dodaja, vsako leto je ogromno novih ugotovitev na tem področju. Tudi možnosti za napredovanje so mi zelo odprte. Nikoli pa ne zapiram vrat  družboslovju, saj se prepuščam prihodnosti.”