Potovalni vodniki spet na sporedu

V tem času si lahko na našem programu ponovno ogledate zanimivo serijo, ki vas bo odpeljala na najlepše konce celega sveta.

Potovalni vodniki (Travel Guides) je britanska serija, v kateri običajni Britanci potujejo na najbolj priljubljene kotičke sveta in ocenjujejo turistično ponudbo. V zadnjih letih smo lahko vsi, ki imamo dostop do spleta, kritiki. Cel kup je spletnih strani, kjer lahko tudi sami prispevamo ocene hotelov, restavracij in druge turistične ponudbe. Pa lahko tem anonimnim ocenam verjamemo? Se lahko zanesemo, da bo dobro ocenjena lokacija navdušila tudi nas ali pa je tisto, kar je za nekoga rajsko lahko za drugega pekel?

V Potovalnem vodniku bodo štiri zelo različne družine, skupine ali pari skupaj šle na dopust. Tako na Tajskem, ki je prva lokacija te serije, kot na norveških fjordih, Dubaju, angleškem podeželju ali kjerkoli drugje bodo ustvarjalci oddaje poskrbeli, da bodo vse skupine imele enako doživetje. To pomeni, da bodo šli na isti let, lokacije, hotel, večerje in druge aktivnosti. Ampak zanimivo je, da se bo kmalu pokazalo, da so prioritete pri vsakem zelo različne. Kako bo par upokojencev doživel ponudbo v istem hotelu v primerjavi z mladim gejevskim parom?

Ljudje smo si med seboj različni. V tej seriji se boste z lahkoto prepričali, da je tisto, kar je za nekoga raj, za drugega pekel. Serija je torej zanimiva ne samo zaradi raziskovanj najbolj priljubljenih počitniških destinacij, pač pa tudi zato, ker boste bolje razumeli človeško naravo.