Ta teden v Klepetu ob kavi

PONEDELJEK

Tudi skozi lase se odraža naše notranje počutje in zdravje organov. Danes bomo povedali vse o tem, kako obnoviti in negovati lase. V nadaljevanju pa se prestavimo v kuhinjo in sicer bo Blaže Berlec pripravil napitke, ki nam lahko pomagajo proti napihnjenosti. Napihnjenost je namreč pogosta težava, ste vedeli, da se lahko obseg trebuha zaradi napihnjenosti v enem dnevu spremeni za 10 cm? Ostanite torej z nami in prisluhnite kako si lahko pomagate. Lili Sorum, Darja Furek in Dušan Doblanovič pa bodo tokrat govorili o razliki med tem, da smo samozavestni ali samozavedni.

TOREK

V tokratni oddaji pa iskreno o bolezni, ki je bila včasih smrtonosna, zaradi nje je umrl legendarni pevec skupine Queeni, virusu HIV. V goste prihaja človek, ki s tem virusom živi že kar nekaj časa.

V nadaljevanju pa o tem, kako lahko uredimo naš srčni ritem. Vedno več ljudi se namreč sooča z različnimi težavami, kot so aritmija, nabijanje srca ... Kako to uredimo brez zdravil. Za konec pa še nekaj o maščobah in naši prebavi. Kolikokrat tedensko odvajate blato namreč lahko pove veliko o vašem zdravju.

SREDA

Kako premagujete vsakdanji stres? Za vas imamo namreč rešitev, ki se skriva v povsem holističnem načinu življenja. V našo družbo tokrat prihaja biohacker iz LItve, ki je skozi lastno izkušnjo doumel, kaj mora v življenju spremeniti, da bo njegovo življenje bolj zdravo.

V boju proti stresu pa lahko in izjemno učinkovito pomagajo adaptogeni. Adaptogeni vplivajo na vse celice v našem telesu in tudi na videz naše kože, nohtov in las.

ČETRTEK

Kaj je menopavza? Kako se soočiti s simptomi , kot so valunge, povečanje telesne teže....? Ni potrebno, da do tovrstnih simptomov sploh pride. V tokratni oddaji vam bomo namreč pomagali pri tem, za žensko, izjemno pomembnem življenjskem obdobju. Popolnoma lahko zaobidete simptome. Kako? Prisluhnite Jasmini Kandorfer, ki bo povedala kako s prehrano, navadami in dopolnili popolnoma spremeniti to "bolezen" v ljubezen do same sebe. Da pa stvar res deluje, bodo v oddajo prišle ženske, ki so protokol opravile. Kako se počutijo?

PETEK

Ema Hrustanovič je pri 24.tih doživela možgansko kap. Kar 14 dni je bila v komi in se morala na novo naučiti brati, hoditi, jesti. Kakšni so simptomi in kakšna je bila njena pot vse do danes?

V tokratni oddaji pa še o imunskem sistemu. Jesen počasi trka na vrata in čas je, da začnemo z dodajanjem D vitamina. Kakšen mora biti in zakaj bi ga morali dodajati pa v oddaji.

SOBOTA

Kako premagujete vsakdanji stres? Za vas imamo namreč rešitev, ki se skriva v povsem holističnem načinu življenja. V našo družbo tokrat prihaja biohacker iz LItve, ki je skozi lastno izkušnjo doumel, kaj mora v življenju spremeniti, da bo njegovo življenje bolj zdravo.
V boju proti stresu pa lahko in izjemno učinkovito pomagajo adaptogeni.
Adaptogeni vplivajo na vse celice v našem telesu in tudi na videz naše kože, nohtov in las.

NEDELJA

Tokratna oddaja bo postregla z vsebinami, ki so najbolj koristne za vas v tem času.

Jesen je namreč čas virusov in prehladov. Kateri organ je potrebno negovat, kako se lotiti dviga imunskega sistema in še več. Že več kot 10. let namreč ustvarjamo brezplačne vsebine, ki vas informirajo in spreminjajo vaše navade, vse z namenom, da nam bo zdravje še dolgo služilo.