Ta teden v oddaji Klepet ob kavi …

Vas zanima, s čim vas bodo ta teden presenetili ustvarjalci oddaje Klepet ob kavi?

PONEDELJEK
Poletje je čas, ko moramo po tradicionalni kitajski medicini še posebaj veliko pozornost posvetiti srcu in ožilju. Kako to najbolje naredimo? Klepetovi strokovnjaki so si enotni, da je potrebno za naše srce in ožilje poskrbeti s tremi holističnimi stebri. Skozi prehrano, navade in dopolnila. Žal namreč hrana danes ni več takšna kot je bila, ne vsebuje dovolj mineralov in vitaminov. Kaja Travnik bo v kuhinji pokazala kakšno hrano bi morali uživati in pripravila odličen in hiter obrok.

V nadaljevanju pa še nekaj za vse ženske, ki se soočajo s težavami menopavze. Menopavza namreč v naši kulturi velja za bolezen, ki pa to ni. Ženska lahko v tem času zaživi polno in v vsej svoji lepoti in modrosti.

TOREK

Ste eni tistih, ki ste pod vsakodnevnim stresom, pa ne veste, kako bi to spremenili? Stres je namreč dokazano povzročitelj kar 37 % vseh bolezni sodobnega časa. Zato je zdaj pravi trenutek, da ga z adaptogeni znižate.

V nadaljevanju pa še nekaj za vse ženske, ki se soočajo s težavami menopavze. Menopavza namreč v naši kulturi velja za bolezen, ki pa to ni. Ženska lahko v tem času zaživi polno in v vsej svoji lepoti in modrosti.

SREDA

S popolnoma naravnimi metodami lahko očistimo naše ožilje. Na kakšen način pa bo povedala Jasmina Kandorfer. Veliko kvalitetniih in uporabnih sestavin imamo namreč doma, pa se premalo zavedamo njihove moči.

V nadaljevanju pa o mišičnih krčih, megli v glavi, depresiji .... Veste kaj je skupni imenovalec vsem tem težavam? Magnezij. Ljudje s hrano namreč ne dobimo dovolj magnezija, zato je priporočljivo dodajanje. Ampak na kakšen način bi morali uživati magnezij?

ČETRTEK

V rubriki zdrava zamenjava bomo tokrat zamenjali stresno vadbo, ki poleg psihičnega stresa, ki ga doživljamo ponavadi v službi, obremeni naš organizem še fizično. Fitnes bomo zamenjali za bolj zdravo različico, vas zanima kakšno? V nadaljevanju pa se bomo osredotočili na naš mikrobiom, ki je še kako pomemben , ko govorimo tako o naših možganih kot tudi črevesju. Kako potrojimo svoj fokus in mentalno ostrino, ki nam v tem kaotičnem vsakdanu ponavadi pošteno upade.

PETEK

Ponavadi, ko smo izčrpani in utrujeni nimamo niti volje, da bi si pripravili kvaliteten obrok in takrat ponavadi posegamo po hitrih prigrizkih, kar pa naše telo izčrpa še bolj. Kaj bi torej morali uživati, ko smo popolnoma brez energije?

Eden od izjemno pomembnih faktorjev utrujenosti pa je tudi stres. Tako kot vsake stvari, se je tudi utrujensoti potrebno lotiti na holističen način skozi tri stebre. Navado, prehrano in dopolnila. Klepetovi strokovanjaki so za potrebe izčrpanosti pripravili izjemen produkt in sicer adrenal. Kako in deluje pa preverite v oddaji.

SOBOTA

V rubriki zdrava zamenjava bomo tokrat zamenjali stresno vadbo, ki poleg psihičnega stresa, ki ga doživljamo ponavadi v službi, obremeni naš organizem še fizično. Fitnes bomo zamenjali za bolj zdravo različico, vas zanima kakšno? V nadaljevanju pa se bomo osredotočili na naš mikrobiom, ki je še kako pomemben, ko govorimo tako o naših možganih kot tudi črevesju. Kako potrojimo svoj fokus in mentalno ostrino, ki nam v tem kaotičnem vsakdanu ponavadi pošteno upade.

NEDELJA

Ste vedeli, da kostna masa začne upadati po 20.tem letu, in sicer od 0,5 pa vse do 1% na leto? Kaj naredite za sklepe, da bi delovali dobro?

Za vas so klepetovi strokovnjaki pripravili odlično mešanico več kot 9-ih sestavin, združenih v en produkt Fleks kompleks. Fleks kompleks je edinstven na trud in ob redni uporabi lahko zares pomaga pri težavah s sklepi. Je popolnoma brez sintetike in zato primeren za vsakodnevno uživanje