Ta teden v oddaji Klepet ob kavi

Že 11 sezon v oddaji Klepet ob kavi pomagamo pri vašem zdravju. Svetujemo predvsem naravne rešitve, ker  smo izgubili stik z naravo. Izgubili smo občutek, kaj nam narava ponuja. Hkrati želimo skozi oddaje predstaviti holističen način zdravljenja. In tako bo tudi v tem tednu.

20.11.

Danes v oddaji izjemna zgodba pogumne in močne ženske Nataše Meznarič. Nataša je bila v najtemnejšem obdobju svojega življenja in si je celo želela vzeti življenje. Kako veš, da si zataknjen v vlogi žrtve?

Govorili bomo tudi o bolezni rak in sicer bomo predstavili brezplačen priročnik o raku, ki ga dobite le na spletni strani Klepet ob kavi.

Za konec pa nekaj o zraku. Kako kvaliteten zrak dihate?

 

21.11.

V jesenskih mesecih so naša pljuča najbolj ogrožena. Saj vemo: prehladi okoli nas, nizke temperature, vlaga ... Vse to vpliva na naše dihalne poti in na naš največji organ za dihanje, to so pljuča. Kako jih lahko obnovimo na popolnoma naraven način in katera hrana nam pri tem pomaga?

Ali veste, kaj najbolj zastruplja vaša pljuča? Najbrž boste rekli kajenje. Seveda, tudi kajenje, a velikokrat se zastrupljamo doma, tam, kjer mislimo, da je zrak najbolj kvaliteten. Kateri so skriti zastrupljevalci?

22.11.

Kako so bili včasih povezani z naravo in iz nje črpali vse, kar zares potrebujemo, da smo zdravi in vitalni? Že 7000 let nazaj, v Babilonskih časih, so uporabljali terapijo z rdečo svetlobo. Fermentirali so hrano in si pomagali z naravnimi pomagali. Danes smo stik z naravo popolnoma izgubili. Mogoče je čas, da se vrnemo in obudimo stare tehnologije.

Zaključek oddaje pa bomo namenili parazitom. Kako vemo, da jih imamo in kako se jih rešiti?

23.11.

Ste se kdaj spraševali, kaj vse je v čistilih, s katerimi čistimo naš dom? V oddaji vam pokažemo nekaj sestavin, ki lahko resno vplivajo na vaše zdravje, hkrati pa ponudimo cenovno ugodno, hitro ter popolnoma naravno rešitev.

V nadaljevanju vam postrežemo še z eno rešitvijo za vaša pljuča. In to je inhalacija. Kako izgleda in kako nam lahko pomaga v času virusov in ostalih obolenj?

24.11.

Če zadnje čase pogledujete po trgovinskih policah, so vas najbrž precej šokirale cene kruha in testenin. Kaj pa, če bi testenine naredili sami doma? Rešitev bo v naši oddaji predstavil Dan Prohart.

V oddaji imamo tudi rešitev pri težavah in bolečinah v hrbtenici in križu. Popolnoma naraven in hkrati slovenski izdelek, ki vas bo navdušil.

Ne spreglejte niti zadnjega dela oddaje, ko bomo povedali, katero dopolnilo je nujno uživati v jesenskem času, če želite ohraniti svoje zdravje.

25.11.

Že 11 sezon vam pomagamo pri vašem zdravju. Svetujemo predvsem naravne rešitve, ker  smo izgubili stik z naravo. Izgubili smo občutek, kaj nam narava ponuja. Hkrati želimo skozi oddaje predstaviti holističen način zdravljenja. Gre namreč za to, da moramo na vsako bolezen gledati celostno. Zato tudi v tej oddaji ne bo manjkalo zanimivih, naravnih in tudi preprostih rešitev za boljše počutje.

26.11.

Kako pomemben je zrak, ki ga dnevno vdihavamo? Kako lahko s slabim zrakom poškodujemo naša pljuča? Vse to so pomembna vprašanja, saj na zrak zares nimamo vpliva. Ali pač? Seveda imamo tudi tokrat za vas rešitev. In to je ionizator. Zakaj bi morali v stanovanju ali hiši imeti ionizator?

Za konec pa pravljica iz druge galaksije, vas zanima?