Ta teden v oddaji Klepet ob kavi

PONEDELJEK

Kdaj govorimo o pretirani poraščenosti žensk? Takrat, ko se dlake pojavljajo tudi na mestih, kjer se ne bi smele. Torej na obrazu, prsih. Dr. Urška Videmšek bo v oddaji povedala, kaj je vzrok temu. V nadaljevanu pa pokukamo v praznike, ki so pred nami. Kako jih preživeti čimbolj zdravo, kljub vsem dobrotam, ki nas decembra čakajo na jedilni mizi. Pa ne pozabite, ker je december, mesec obdarovanj imamo za vas eno majhno darilo.

TOREK

Se vsako leto sprašujete, kaj podariti ženskam? Za vas imamo rešitev. Nekaj idej lahko najdete v naši oddaji. Govorili bomo tudi o kosteh in sklepih. Verjamem, da imate občutek, da ker ste mladi, vaši sklepi delujejo dobro. A če vam povem podatek, da po 30.tem začne kostna masa upadata tudi do 1% na leto? Potem najbrž verjamete, da lahko naredimo nekaj preventivno. Spremljajte Urško Loncnar in Jasmino Kandorfer, ki vam bosta predstavili, kako s hrano, navadami in dopolnili poskrbeti, za dolgoživost naših kosti.

SREDA

Težave s hrbtom so lahko preteklost, saj je inovator Blaž Bertoncelj za vas ustvaril produkt z imenom Meru Danda. Vsi, ki spremljate našo oddajo pa verjetno veste, da je po tradicionalni kitajski medicini vsak mesec ali letni čas namenjen določenemu organu. In kateri organ je na vrsti v mesecu decembru? Kakšne so navade, s katerimi si lahko pomagamo, da pomladi ne bomo utrujeni in izčrpani?

ČETRTEK

Kaj narediti, ko imamo glavobol? Odlične naravne rešitve prihajajo na vaše zaslone. Skozi prehrano, navade in pomagala. Govorili pa bomo tudi o največjem naravnem blažilcu bolečin, ki vam lahko pomaga tudi pri glavobolu. Ne spreglejte pa tudi našega darila vam, ki nas zvesto spremljate.

PETEK

Kaj podariti ženski za darilo v decembrskem času? Imate tudi sami to težavo? No potem prisluhnite Jasmini Kandorfer, ki je za vas pripravila več kot 10 idej za obdarovanje. Se bomo pa v tej oddaji spraševali tudi, kdo je ženska in kdo moški v novi dobi?

SOBOTA

Težave s hrbtom so lahko preteklost, saj je inovator Blaž Bertoncelj za vas ustvaril produkt z imenom Meru Danda. Vsi tisti, ki spremlate našo oddajo pa verjetno veste, da je po tradicionalni kitajski medicini vsak mesec ali letni čas namenjen določenemu organu. In kateri organ je na vrsti v mesecu decembru? Kakšne so navade s katerimi si lahko pomagamo, da pomladi ne bomo utrujeni in izčrpani?

NEDELJA

Zakaj bi morali v posteljo z nogavicami? Znanstveno dokazano je, da z nogavicami zaspimo kar 15 minut prej. Ampak potrebno je upoštevati, da so nogavice organske in, da prekrivajo predel gležnja. V tem letnem času bi morali paziti, da nam je toplo in zato so nogavice še kako pomemben sestavni del, a vse premalo govorimo o njih.