Ta teden v oddaji Klepet ob kavi

Imate težave z lasmi? Že veste, kaj je mikrobiom? Bi radi izvedeli, kako izboljšati svoj imunski sistem? Potem nikar ne zamudite oddaj Klepet ob kavi, ki so na sporedu vsak delovnik in soboto popoldan na našem programu.

 

Ponedeljek

 V tokratni oddaji se bomo pogovarjali s Sabino Senčar, o tem, kako kot zdravnica razmišlja o konvencioanlnih in nekonvencionalnih metodah zdravljenja. Kakšno je njeno mnenje o kontracepciji in kakšno o razkuževanju, ki smo ga bili deležni v preteklosti. V sklopu razkuževanja se je obregnila tudi ob naš mikrobiom. Kaja Travnik bo delila svojo izkušnjo izgorelosti, Jasmina Kandorfer in Neža Marolt pa bosta govorili tudi o tem, kako na hitro dvigniti imunski sistem.

Torek

 

Mnogo žensk se sooča s prhljajem, izpadanjem, presuhim, premastnim lasiščem. Kako urediti in kaj lahko naredimo, da bomo končno imele lepe lase. O tem je v današnji oddaji govorila Jasmina. V oddaji pa bo Alfred Brinovec povedal, kako se je sploh spoznal z radioestezijo in kako je vedel, da ima posebne sposobnosti. Radiestezija je tehnika zaznavanja vplivov različnih energij. Je tehnika, ki nudi odgovore in omogoča zaznavanje izven dosega petih osnovnih človeških čutil.

Sreda

Kaja Travnik bo razkrila, kako je pozdravila svojo celiakijo in kako se je izvlekla iz porušenega črevesja in jeter. Uporabljala je formulo za črevesja in jetra, ki so temelj našega zdravja.

Ko se znajdemo v težkih življenjskih preizkušnjah, se zares spoznamo, kdo smo, kako odreagiramo v določeni situaciji, in kako se sploh soočimo z preizkušnjo. In takrat je še kako pomembno, da smo močni, da se zavedamo kdo smo. Kako delati na sebi, da bomo najboljša verzija samih sebe? To bo povedal Dejan Jarič, ki je ustanovitelj masterclassa in ljudem pomaga do osebne rasti.

Za konec pa boste v oddaji izvedeli še vse o kurkumi.

 

Četrtek

V današnji oddaji bomo med drugim govorili o sanjah. Včasih se sredi sanj zavemo, da pravzaprav samo sanjamo, ne da bi se zaradi tega zbudili ali da bi se zato sanje prekinile. Čeprav vemo, da gre le za sanje, se te nadaljujejo. Meja med resničnostjo in sanjami se torej zabriše, sami pa začnemo vsaj v določeni meri usmerjati potek sanj. Če vam je to znano, potem ste najbrž vsaj enkrat v življenju doživeli t. i. lucidne sanje. In ne boste verjeli lucidne sanje lahko pomagajo premagovati celo strahove, zato je še kako pomembno, da se naučimo tehnik, s katerimi lahko tudi mi začnemo lucidno sanjati. Katere pa so te tehnike?

 

 

Petek

 

Ženske so celo življenje pod vplivom hormonov, odgovornosti in pritiska. Ko pride obdobje menopavze pa se vse to še spotencira. V oddajo so že aprila povabili štiri ženske. Predpisali so jim protokol in dopolnila (adapto meno), zdaj pa sta po sedmih mesecih prišli Anja in Barbara, da povesta, kako se počutita in kako sta upoštevali protokol.

 

 

Sobota

 

V današnji oddaji boste izvedeli vse v zvezi z nego las, mikrobiomomin nenazadnje o izmeri energijske kartice.