Tabletka, Marilyn in Mercury

Tudi ta konec tedna bo v Novem faktorju vroče. Voditelj oddaje Iztok Gartner je namreč pripravil izvrstne teme, ki jih bo obdelal s sokomentatorjema.

Je bil Freddie Mercury res največji rock nastopač vseh časov? Zakaj je skrival svoja istospolna nagnjenja? Kako je zbolel za virusom hiv in kaj se je z njim dogajalo v zadnjih letih življenja? In kaj vemo o Rocku Hudsonu in drugih zvezdnikih, ki so tudi umrli zaradi aidsa? To so vprašanja, ki jih bo Iztok Gartner v petkovi oddaji zastavil svojima sokomentatorjema - glasbenemu zvezdniku Božidarju Wolfandu Wolfu, ki je v osemdesetih tudi sam okusih razvrat po hotelskih sobah. In Juriju Banu Hudohmetu, glasbenemu uredniku in poznavalcu skupine Queen.

V soboto bo Gartner z radijsko voditeljico Kajo Godeša in voditeljico Oriano Girotto debatiral o kontracepcijski tabletki, ki praznuje 60 let. Ima moški pravico zahtevati, da ženska jemlje kontracepcijsko tabletko - to je vprašanje, ki bo zagotovo razgrelo debato. Sicer pa se bodo pogovarjali še o seksulani revoluciji, nezaželeni nosečnosti in še marsičem.

Zadnji dan vikenda - v nedeljo - pa bo Iztok bo s prekrasnima Oriano Girotto in Jerco Legan Cvikl govoril o najbolj seksi zvezdnici vseh časov - Marilyn Monroe, ki bi te dni praznovala rojstni dan.