Top4 predstavlja Steklasiko

V današnji oddaji TOP4 boste videli reportažo s terena. Prejšnjo sredo je bila namreč voditeljica in avtorica oddaje Asja Bonnie Pivk na promociji albuma, ki ga je predstavil duet Tjaša in Uroš Steklasa. Tjaša in Uroš sta obkrožena s svojimi glasbenimi prijatelji in oboževalci predstavila svoj drugi album z naslovom "Steklasika".

Večer, ki se je odvil v prijetnem ambientu in v družbi številnih znanih Slovencev, je bil prepleten z odlično glasbo in prijetnim druženjem. Album "Steklasika" predstavlja pravo glasbeno popotovanje, v katerega je bila vložena ogromna energija in trud vseh vpletenih. Našla sta svoj zvok, glasbeno rdečo nit.

V glasbenem svetu sta Uroš in Tjaša, oborožena s svojo strastjo in zvestimi oboževalci, dosegla izjemen dosežek, saj sta v zgolj 36 urah razprodala Gallusovo dvorano Cankarjevega doma. 9. februarja bodo obiskovalci lahko uživali v novih skladbah in že znanih uspešnicah, predstavljenih v svežih glasbenih aranžmajih. Čas koncerta, ki je postavljen v mesec poezije in ljubezni, ni naključje. Odraža osredotočenost dua na glasbeno ustvarjanje, ki se vrti okrog teh tem. Ta dogodek obljublja praznovanje umetniškega razvoja, kjer bo občinstvo priča rasti in inovacijam Steklasike v glasbenem ustvarjanju.

Več pa v oddaji danes ob 18.45 na TV3.