V Božičnem klepetu boste bolje spoznali Damjana Murka

Božični večer bo na naši televiziji praznično obarvan. Začeli bomo ob 19.15 s posebno oddajo Božični klepet, v kateri bo voditeljica Asja Bonnie Pivk gostila razvpitega Damjana Murka.

Damjan je v oddaji med drugim govoril o tem, da je za božič svojim oboževalcem podaril skladbo Božiček, ki je bila zelo dobro sprejeta med ljudmi. Med snemanjem videospota so za eno uro Božička pozabili zaprtega v koči in se šele nato spomnili, da je notri. Damjan sicer božični večer vedno preživi v krogu svoje družine. Na predbožični pa se na večerjo povabi k svojim staršem, naslednji dan, na praznik pa kosilo pripravi njegova žena Maja. Ker je sam zelo ustvarjalen in pravi estetski navdušenec, vedno pripravi mizo v piko, kjer ne manjkajo rdeči prtički. Njegova najljubša božična skladba je Sveta noč, ki jo tradicionalno zapojejo pred večerjo.
Za silvestrski večer bo letošnje leto imel nastop na Kopah, prej pa bodo skupaj povečerjali s svojo družino. Med drugim je povedal še, da je imel letos res pestro leto in da ga je za konec začinil še s svojim koledarjem. "Povem vam, da je koledar totalno vroč in da bom jaz celo leto obstala na mesecu maju, mojem rojstnodnevnem mesecu, saj je fotografija še kako hudomušna. Letos jih je natisnil 700, na voljo pa jih ni več veliko. Tako, da pohitite ..." svetuje naša voditeljica, ki poziva: "Se gledamo v soboto ob 19.15 na programu TV3 Slovenija, v oddaji Praznični klepet!"