V oddaji Klepet ob kavi tudi skrivnost pomlajevanja

PONEDELJEK

Ženske smo rade lepe, nimamo pa vse želje ali tudi finančnih možnosti, da bi kupovale preparate s cenjenimi anti age sestavinami. V bistvu pa za to ni nobene potrebe – najdražje in najbolj učinkovite anti age sestavine se namreč nahajajo v živilih in ne samo kremah! Kje konkretno, izdamo v oddaji, v nadaljevanju pa priporočamo še ostale načine celostnega pomlajevanja.

TOREK

Če nočeš imeti pajkov in muh v stanovanju, si umisli mačka. Mački (in tudi psi) imajo radi žuželke … In žuželke niso noben manjvreden nadomestek za meso, nobena drugorazredna hrana – ne po hranilnosti, ne po vsebnosti vitaminov in mineralov! Zakaj torej v prehrano hišnih ljubljenčkov vključiti žuželke, izveste v pogovoru z Anjo Završnik. Pogovor bomo nadaljevali z montessori pedagoginjama Sandro Oman in Suzano Veselič, ki bosta zaupali, kako lahko montessori principe vključite v otrokov vsakdan že danes, za konec pa razkrijemo še eno nepogrešljivo jesensko dejavnost, s katero rešimo cel spekter zdravstvenih težav.

SREDA

Urška Videmšek bo v tokratni oddaji razložila, kako izgleda holistični protokol za ženske z endometriozo. Razkrila bo, kako do diagnoze, kateri so možni vzroki za obolevanje, s katerimi simptomi se najverjetneje spopadate, če imate endometriozo, ter kaj lahko naredite sami s spremembo navad, hrane in dodajanjem določenih dopolnil. V nadaljevanju omenimo še ekskluzivno septembrsko priložnost za manj izmučenosti in potrtosti, za konec pa še nekaj ključnih informacij, ki jih o omega-3 še ne poznate. Zakaj ribe niso najboljši vir in kako omega-3 vnesti brez strahu, da bi zraven dobili še nezaželeno porcijo težkih kovin?

ČETRTEK

V Hipokratovi kuhinji se bo zgodil kompleksen znanstveni eksperiment – pripravili bomo jed, ki spodbuja telomerazno aktivnost. Sliši se precej strokovno in laboratorijsko, a v resnici gre za vsakdanji proces, ki je pravzaprav sinonim za pomlajevanje. Sledi kratko povabilo na meditacijski vikend na off, za konec pa še nekaj besed o organu, kjer se nahaja sedež imunskega sistema – črevesju. Neustrezna mikrobiota je res vir praktično vseh zdravstvenih težav in hvala bogu, da obstajajo preverjene tehnike, kako jo okrepiti!

PETEK

V tokratni oddaji boste na račun prišle vse mamice, ki imate neješče otroke. Kako "izbirčnežem” uturiti zdrav obrok, ki ga bodo z veseljem zmazali, razkrijemo v oddaji. Sledi pogovor z Anito Reher o tem, kako vemo, ali je duša pokojnika še z nami ter kako pospremiti zataknjeno dušo v svetlobo, za konec pa še nekaj najbolj bistvenih informacij za ljudi, ki jih pesti bolj ali manj prisotna oblika osteoporoze.

SOBOTA

V tokratni oddaji z Anito Reher o tem, kako vemo, ali je duša pokojnika še z nami ter kako pospremiti zataknjeno dušo v svetlobo. V nadaljevanju omenimo še ekskluzivno septembrsko priložnost za manj izmučenosti in potrtosti, za konec pa še nekaj besed o organu, kjer se nahaja sedež imunskega sistema – črevesju. Neustrezna mikrobiota je res vir praktično vseh zdravstvenih težav in hvala bogu, da obstajajo preverjene tehnike, kako jo okrepiti!