Začenja se četrta sezona Mladih zdravnikov na preizkušnji

Serija Mladi zdravniki na preizkušnji je osvojila naše gledalce, zato jo ob koncih tedna ponavljamo. Ta konec tedna se bo začela že 4. sezona.

Serija se je začela s prihodom postavnega kirurga in ginekologa dr. Ahrenda, ki je na kliniki hitro prevzel mentorstvo specializantov. Mladi zdravniki so se v tem času že dobro postavili na noge, zato se skupini v tej sezoni pridružita še dva novinca, medtem ko so starispecializanti že na dobri poti, da delajo samostojno. Dr. Niklas Ahrend je  iskal srečo v ljubezni, čeprav se zdi, da mu je usojena ena od specializantk - dr. Julija Berger, s katero sta ustanovila tudi oddelek za pomoč parom, ki imajo težave z neplodnostjo. Bergerjeva ima sicer na kliniki pogosto težave s svojim očetom, ki je direktor klinike.

Najbolj postaven med specializanti je Ben Ahlbeck, ki je bil nekoč pravi ženskar, potem pa se je zaljubil v zdravnico Leylo, ki je od njega precej starejša. Benov najboljši prijatelj je dr. Elias Bahr, ki je prvi med specializanti napredoval v oddelčnega zdravnika. Dr. Theresa Koshka je na videz kot ledena kraljica, pogosto odrezava in zajedljiva, vendar se tudi v njej skriva ljubeče srce. O čemer se pogosto prepričata tudi najmlajša specializanta Mikko Rentala in Tom Zondek. Mikko se je že takoj po prihodu zapletel s specializantko Vivienne King, ki pa ima na kliniki kup težav tudi zaradi svojega brata dr. Moreauja, ki je po izgubi ljubljene žene postal zagrenjen in je zato strah in trepet vseh mlajših kolegov.