Dekleta iz nove serije Gremo dekleta

Ste že ujeli našo novo serijo Gremo dekleta? Pred dnevi smo namreč na TV3 začeli predvajati novozelandsko izjemno zabavno serijo, ki spremlja dogodivščine treh 25-letnic, ki so se zaobljubile, da v letu dni izpolnijo svoj cilj. Ena si želi moža, druga bogastvo, tretja pa slavo. Seveda je pot do cilja ovinkasta, kar pa je samo plus za nas, saj se lahko ob  zapletih krohotamo. In kdo so junakinje serije?

AMY (Anna Hutchinson)

Amy je princesa, ki je izgubila svoj dvorec. Ampak ga namerava dobiti nazaj, saj je njen cilj, da v enem letu obogati. Amy je namreč odraščala v bogastvu, potem pa so njenega očeta obsodili prevare. Amy zelo zameri svoji mami, da je pričala proti očetu, s katerim sta se potem tudi ločila.

Anna Hutchinson je pri nas najbolj poznana po seriji Anger Menegament, sicer pa je kariero začela še rosno mlada v novozelandskih limonadnicah, prejela pa je tudi kup nagrad za svoje delo, saj je zelo priljubljena pri gledalcih. Zanimivo je, da je bila vloga Amy njena prva, kjer je igrala malo starejše dekle. “To je bila zame nova izkušnja, všeč pa mi je tudi Amyjin karakter, saj je zelo motivirana, organizirana, fokusirana. Poistovetim se lahko tudi z njenim težavnim odnosom do mame, saj verjetno vsi vemo, da nas mame hitro lahko spravijo ob živce,” se smeji ljubka igralka.

BRITTA (Alix Bushnell)

Britta si želi zasloveti. Najraje s petjem, ni pa nujno - samo da je slava, pa bo že dobro, tako si misli. Britta je nora na zabave, blagoslovljena je z nekaj malega talenta in z veliko veliko optimizma. Je pa tudi izvrstna poslušalka, saj je med odraščanjem bila kot nekakšna terapevtka svoji mami, ki je norela iz enega v drugo še bolj zmešano razmerje.

Tudi Alix Bushnell je nadarjena - njen dar za petje je odkrila že njena mama, ko je imela samo osem let, tako da se je potem učila klavir in solo petje. “Vsekakor je ljubezen do petja tisto, kar imam skupnega s svojo junakinjo, sicer pa meni osebno slava ne pomeni toliko. Uživam v igranju in si želim biti dobra v tem poklicu - to pa je to! Slava me v resnici sploh ne privlači,” pravi Alix, ki je bila sicer med snemanjem zelo zadovoljna, da se je lahko preoblačila v zanimive kombinacije, saj je njena junakinja še posebej vizualno zanimiva.

CODY (Bronwyn Turei)

Cody si želi samo poroke. A do poroke bo še dolga pot, saj bi morala še shujšati. No, pa tudi najti nekoga, ki bi jo sploh želel za ženo … Zanimivo je, da Cody sicer že od malega niso dišale dekliške stvari, pač pa se je s svojimi tremi brati igrala z žogo in avtomobilčki. Njena ženskost je prišla na plano, ko ji je bilo 15 let. Takrat se je na neki zabavi napila, se prepustila strastem in zanosila. Preden je ugotovila, da je noseča, je bilo za kakšno drugo rešitev že prepozno, zato ima zdaj hčerko Possum.

Bronwyn Turei je pevka in igralka, ki na svojo junakinjo gleda kot na grdega račka, ki si v resnici želi postati labod. “Cody misli, da ni dovolj ljubka, zato si pomaga s humorjem,” pravi igralka, ki je zelo zadovoljna, da je imela priložnost delati s takšno ekipo. “Počutim se priviligirano, da sem lahko sodelovala z igralci takega kalibra. Že samo to, da sem jih spoznala in klepetala z njimi, bi bilo dovolj. Zame je bil vsak dan na snemanju pravi dar, saj sem bila obdana z res izvrstnimi ljudmi.”