Gremo dekleta in Nezaslišano bogastvo – novi seriji za zabavne večere s TV3

Na spored TV3 prihajata dve izjemno zabavni in prijetni seriji v angleškem jeziku. Od 26.12. boste tako na naši televiziji od 20.45 lahko gledali serijo Gremo dekleta, ob 21.45 pa Nezaslišano bogastvo. Seriji sta bili v Novi Zelandiji izjemno uspešni, eno so tudi predelali za ameriški trg, tako da se obetajo res zanimivi večeri.

Gremo dekleta je seksi, zabavna in romantična serija o treh ženskah z velikimi sanjami, ki si želijo biti srečne. Seveda bodo spoznale, da včasih tisto, kar misliš, da te bo osrečilo, ne prinese pričakovanega zadovoljstva.
Nezaslišano bogastvo pa je novozelandska komična serija, v kateri imajo glavne vloge Robyn Malcolm, Antony Starr in Siobhan Marshall. Spremljali bomo člane družine West, ki se trudi postati poštena, ko očeta Wolfganga zaprejo za štiri leta. Družina ima namreč dolgo lopovsko zgodovino, ampak zaporna kazen za moža je dovolj velik razlog, da se žena Cheryl odloči, da je tega dovolj. Pa bodo otroci - dvojčka Jethro in Van, mlajši hčerki in dedek zmogli ostati na pravi poti - to je še vprašanje!