Mladi zdravniki na preizkušnji navdušujejo

Od ponedeljka do sobote lahko na naši televiziji gledate izvrstno nemško serijo Mladi zdravniki na preizkušnji. Prvi dve sezoni bomo to poletje ponovili, da ugodimo vsem tistim gledalcem, ki so šele pred kratkim spoznali, kako zanimiva, zabavna in romantična je ta serija. Predvajanje pa se bo nato nadaljevalo z naslednjimi sezonami, tako da boste serijo lahko spremljali še v prihodnjem letu.

Serija je bila tudi v Nemčiji izjemno uspešna - predvsem po zaslugi izvrstnih in postavnih igralcev, ki so v vlogi zdravnikov več kot prepričljivi. Glavni junak je dr. Niklas Ahrend, ki začne novo službo v kliniki in ima pri tem velika pričakovanja. Nadarjeni ginekolog in kirurg pa se mora v novi službi šele dokazati! Pri tem mu stoji ob strani ekipa mladih in zagnanih pomočnikov, ki imajo tudi svoje težave in veselja. Niklas ima v bolnici tudi nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Na srečo ima Niklas ob sebi vsaj svojo staro medicinsko prijateljico Leylo, travmatologinjo in anesteziologinjo, ki je vedno nasmejana in pozitivna in se  zaljubi v enega od mladih stažistov …

V ekipi mladih pomočnikov je Julia, hči upravnika klinike, ki je prepričana, da bo nekoč najboljša zdravnica na svetu. Edina težava je njen oče, ki si ne da dopovedati, da noče vmešavanja v svoje življenje. Še bolj zagnana je Theresa, ki se za vsako ceno želi povzpeti po karierni lestvici. Tudi, če to pomeni kakšno manipulacijo ali seksualne usluge šefu … Vljuden, marljiv Elias trpi, ker ga ne cenijo, kot se mu zdi, da bi ga morali, zato mu gre v nos Ben, ki ljubi življenje in ga vsi občudujejo. A med njima se razvije prijateljstvo, saj hitro spoznata, da se lahko od drugega veliko naučita.

V ekipi je še nekaj zanimivih junakov, ki vas bodo očarali s svojimi dogodivščinami v in zunaj bolnice. V vsakem delu pa boste tudi stiskali pesti za bolnike, ki jim v tej prijazni kliniki z veseljem pomagajo.