Westovi – serija, ki se vrača v preteklost

Novozelandska serija Nezaslišano bogastvo je bila najbolj priljubljena serija vseh časov v Novi Zelandiji, zato so po koncu kultne serije, ki smo jo predvajali tudi na TV3, avtorji sklenili, da bodo naredili še seno erijo z družino West, a tokrat predstavljajo, kako je ta pisana družina sploh začela s kriminalom.

Serija je tako postavljena v 70-ta leta prejšnjega stoletja in pripoveduje o tem, kako se je Ted West začel ukvarjati s kriminalom, pa tudi ljubezensko zgodbo z njegovo ognjevito ženo Rito. Serija bo pojasnila, zakaj sta imela Ted in Rita toliko nekih družinskih pravil in kako so se njuni znanci pojavili v njunem življenju in seveda v življenju njune družine. Serija ni kopija Nezaslišanega bogastva, saj se dogaja v drugem časovnem obdobju, z drugimi junaki in drugačnimi skrbmi. Seveda pa v seriji, ki predstavlja obdobje od leta 1974 dalje, srečamo tudi junake, ki so nastopali v Nezaslišanem bogastvu, ampak seveda v mlajši verziji.

Serija se začne, ko mlada žena in mama Rita čaka, da njenega moža Teda izpustijo iz ječe. Ima 11-letnega sina Wolfa, za katerega je pripravljena narediti praktično vse …

Westovi so na sporedu TV3 vsak ponedeljek in torek ob 20. uri.