Gianni koncertira od doma

V zadnjih tednih ste na naši televiziji lahko gledali že kar nekaj zanimivih koncertov. To nedeljo, 26. aprila ob 20. uri, pa bomo prenašali koncert v živo. Od doma! Gianni Rijavec bo namreč imel solo koncert s klavirjem.

"Izvajal bom svoje najlepšebalade (Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje,...)  Poleg klavirja in mojega vokala me bosta spremljala še Matjaž Švagelj na akustični kitari + vokal in Metod Štrukelj - vokal. Koncert bo torej potekal v živo iz mojega doma na Trnovem pri Gorici, natančneje iz sedeža Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki se nahaja nad portalom, vhodom v našo domačijo. Namen koncerta je pridružiti se akciji
"Ostani doma" in s tem zmanjšaj možnost za okužbo s corona virusom. Poleg tega je to tudi poklon slovenski glasbi in glasbenikom, ki smo dobesedno ostali brez dela, zaslužka in še ne vemo, kdaj in kako bomo ponovno nastopali v živo pred publiko. Glasbeniki in kultura nasploh smo bili prvi, ki smo ostali brez dela in bomo zagotovo zadnji, ki bomo lahko ponovno "normalno zaživeli", če sploh!?!" razmišlja Gianni.
Vabljeni torej na romantični glasbeni večer "GIANNI RIJAVEC - KONCERT OD DOMA V ŽIVO" v nedeljo, 26. aprila ob 20. uri na TV3.