Glasbeni Božič na TV3

na naši televiziji smo se v zadnjem času malo bolj posvetili glasbi. Jeseni smo tako začeli s popoldansko oddajo Top 8, v kateri Suzana in Tjaša izmenično predstavljata zanimive glasbene video spote. Prav v teh dneh se počasi izteka prva sezona oddaje Moja pesem, tvoj glas, v kateri je šest domačih izvrstnih vokalistov (Irena Vrčkovnik, Eva Hren, Mirns Reynolds, Božidar Wolfand Wolf,  Reno Čibej - Kingston in Rudolf GAS) prepevalo uspešnice drug od drugega, z naslednjo soboto pa prihaja na naš redni spored še ena domača zabavno-glasbena oddaja Vinilni časi, ki bo predstavljala največje uspešnice nekega konkretnega leta.

Tako ne preseneča, da je tudi naš praznični program obarvan glasbeno. Za gledalce smo pripravili cel kup koncertov različnih glasbenih žanrov, tako da bodo vsi tisti, ki že hudo pogrešajo zabave in koncerte v živo, lahko vsaj doma imeli svoj žur.

Koncerti v našem prazničnem sporedu:

Sreda, 23.12.:

21:10     Koncert Božični čudež

Tabernakelskemu zboru na Temple square se bo pridružila brodwayska zvezda Santino Fontana, ki bo pel o božiču in vznemirljivih običajih tega praznika.

21:45     Koncert Nepozabni Božič

Tabernakelskemu zboru na Temple square se pridruži s Tonyijem nominirana broadwayska zvezda, Laura Osnes.

22:20     Koncert Božični čudeži

Tabernakelski zbor in orkester na Temple squareu predstavlja “Božične čudeže”. Posebna gosta koncerta bosta Hugh Bonneville in Gabrielov trobentaški ansambel. Glasbeni aranžmaji: “Veselje na svetu, Tiha noč, Zapoj!,” na podlagi Tocate iz Orgelske simfonije št.5.

Četrtek, 24.12.:

16:35     Koncert Božični čudež (ponovitev)

Tabernakelskemu zboru na Temple square se bo pridružila brodwayska zvezda Santino Fontana, ki bo pel o božiču in vznemirljivih običajih tega praznika.

21:10     Božični koncert Giannija Rijavca

22:25     Božične pesmi z Deborah Voigt

Deborah Voigt se bo ta božični glasbeni večer pridružila Tabernakelskemu zboru. Poznamo jo kot kot svetovno najbolj vsestransko sopranistko in eno izmed najbolj prisrčnih osebnosti v svetu glasbe.

Nedelja, 27.12.:

22:00     Koncert Božične orgle

V koncertu spremljamo zborovskega organista Ricka Elliotta in njegove zabavne, nore originalne priredbe sedmih najljubših božičnih kolednic.

Petek, 1.1.2021:

21:10     Koncert Novoletne želje (New Year Wishes), 2020

Sobota, 2.1.2021:

14:30     Koncert Srečno v Novo leto (Happiness for New Year), 2020

15:05     Koncert Ansambel Klateži, Skupaj zapojmo

22:40     Koncert Razigrano Novo leto (A Brighter New Year), 2020

Nedelja, 3.1.2021:

16:00     Koncert Srečno v Novo leto (Happiness for New Year), 2020 (ponovitev)