Katarina Jurkovič – nosečnost namesto nove oddaje

Manekenka in voditeljica Katarina Jurkovič je pred kratkim prekinila priprave na novo oddajo, ki smo jo načrtovali na TV3 in jo je že napovedovala v javnosti. To pa zato, ker je lepotička drugič noseča! Čeprav se ji trebušček še ne pozna dosti, je že čez polovico nosečnosti.

”Druge nosečnosti nisem načrtovala, sem si pa vedno želela še enega otroka, tako da sem zelo zadovoljna. Kakšne posebne razlike v nosečnosti ni, tako pri prvi kot zdaj sem imela občasne slabosti in pri obeh sem lahko kar dolgo skrivala. Pravijo, da se pri drugi nosečnosti prej pozna, no meni se ni. Rahlo imam spremenjen okus za hrano, drugih razlik pa ni,” nam je zaupala Katarina, ki je sinu Marcu že povedala, da bodo dobili dojenčka. Marc se zelo veseli sorojenca, si pa želi bratca. Ali se mu bo želja uresničila, nam Katarina ni povedala, čeprav spol z možem že vesta, pa tudi ime za drugega otroka sta že izbrala.

Ker je Katarina Marcova oblačila in drugo otroško opremo podarila prijateljicam, zdaj počasi nabira vse, kar bo potreboval novi član družine. “Otroška soba pa že čaka na novega družinskega člana,” nam je povedala ljubka mamica, ki razen še bolj redne in uravnotežene prehrane, ne skrbi zase kaj dosti drugače kot sicer. “Mogoče malenkost bolj negujem svojo kožo s hranljivimi kremami. Gibljem se tako kot sicer, ogromno sem na svežem zraku v naravi. Časa za počitek pa ni kaj dosti, glede na to da imam doma zelo živahnega 5-letnika,” je še dodala.