Klepet s koristnimi napotki

Včasih je klepetanje moteče, v šoli je lahko klepet hitro preglasen, pogosto v klepetu mlatimo prazno slamo, ampak v oddaji Klepet ob kavi je klepet povsem drugačen, saj vsak dan prinaša zanimive in poučne vsebine, ki nam pomagajo do boljšega počutja. Tudi ta teden bo tako.

PONEDELJEK

Pride pomlad, lepo vreme, ko bi morali že začeti uživati prve sončne žarke, vi pa klasično utrujeni. Kako lahko rešimo to težavo in zaživimo energični in polni energije, o tem bo v tokratni oddaji govorila Jelena Dimitrijevič. V nadaljevanju pa se bomo posvetili črevesju, ki je temelj, tudi ko govorimo o utrujenosti. Največji povdarek bomo namenili probiotikom, prebiotikom in izdelku mikrobiom. Kaj je sploh razlika med prebiotiki in probiotiki?

Za konec pa vam bomo ponudili odlično zamenjavo za sadne sokove, v katerih je preveč sladkorja. S čim jih lahko nadomestimo?

TOREK

V tokratni oddaji pa se bomo najprej posvetili zobni higieni. Svoje znanje, ki ga je pridobila v času študija bo z nami delila Barbara Gregurič Silič. V nadaljevanju pa se bo Jasmina Kandorfer pogovarjala z biohackerjem iz LItve. Kaj je povedal o svojem zdravju in kako je reševal lastne težave in s tem naključno prišel do mineralnih kapljic, za katere pravi, da so mu rešile življenje? Za sam konec pa bomo besedo ali dve spregovorili o najmočnejšem blažilcu bolečin, ki je popolnoma naraven. Že veste o čem govorimo?

SREDA

So naša jetra resnično skladišče za vitamine in minerale? Zanimivo dejstvo o jetrih je, da ne bolijo, kar pomeni, da ne moremo vedeti, ali so naša jetra v težavah. Preventiva je tu ključnega pomena. Anita Obradovič, današnja gostja, bo spregovorila o čiščenju jeter. KOlikokrat letno bi to morali početi in zakaj? Ali zaradi zamaščenih jeter pride tudi do trebuščka? Kakšna je povezava?

Za konec pa bomo govorili o tem, kako v spomladanskem času dvigniti imunski sistem, da nas ne bo vsak veterček onesposobil in bomo obležali. IN o tem, kakšne so možnosti blaženja bolečin na popolnoma naraven način.

ČETRTEK

Lahko svoj fokus in mentalno ostrino potrojimo v le 25.ih dneh? Jasmina Kandorfer bo povedala kako in s kakšno hrano si lahko pomagamo.

V nadaljevanju pa več o spomladanski utrujenosti, kako jo rešujemo in kaj lahko naredimo vsako leto, da do tega ne pride. Za sam zaključek pa nekaj več o našem največjem organu, to so jetra. JIm posvečate dovolj pozornosti. Ne spreglejte pa niti najmočnejšega simbola bogastva v feng shui-ju. Kateri je? Ne zamudite v oddaji.

PETEK

Zakaj nastane pivski trebušček? So lahko vzrok tudi zamaščena jetra? O tem, bo danes spregovorila Urška Videmšek. Bomo pa predstavili tudi celovit program, ki očisti jetra, hkrati pa nam pomaga do izgube teže. A izguba teže je le stranski produkt tega, da očistimo jetra in poskrbimo za dobro počutje naših organov.

Kakšen je protokol in kako ga lahko popolnoma vsak izvaja, pa v oddaji.

SOBOTA

So naša jetra resnično skladišče za vitamine in minerale? Zanimivo dejstvo o jetrih je, da ne bolijo, kar pomeni, da ne moremo vedeti, ali so naša jetra v težavah. Preventiva je tu ključnega pomena. Anita Obradovič, današnja gostja, bo spregovorila o čiščenju jeter. KOlikokrat letno bi to morali početi in zakaj? Ali zaradi zamaščenih jeter pride tudi do trebuščka? Kakšna je povezava?

Za sam konec pa bomo govorili o tem, kako v spomladanskem času dvigniti imunski sistem, da nas ne bo vsak veterček onesposobil in bomo obležali. In o tem, kakšne so možnosti blaženja bolečin na popolnoma naraven način.

NEDELJA

Minerali v sledeh so ključni za delovanje našega telesa. Kako so mineralne kapljice pomagale tudi našemu gostu iz Latvije? Danes nam bo v oddaji povedal vse in še več o mineralnih kapljicah.

Za sam konec pa se bomo posvetili našemu imunskemu sistemu, Neža Marolt in Jasmina Kandorfer bosta v tokratni oddaji čas namenili temu, da kar najhitreje dvignemo našo odpornost in se s tem zaščitimo proti vsem virusom in bakterijam.

Na kakšen način?