Nagrade za najboljše tudi na 20. PRO PR konferenci

V petek, 5. maja 2023, so v hotelu Jezero na Plitviških jezerih v sklopu PRO PR konference podelili prestižne nagrade PRO PR GLOBE Awards. Zmagovalce nominirajo nekdanji dobitniki te nagrade, pa tudi zmagovalci, ki so člani štirih globalnih komunikacijskih združenj: Združenje svetovalcev za odnose z javnostmi (PRCA), Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (IPRA), Mednarodna organizacija za komunikacijsko svetovanje (The International Communications Consultancy Organisation – ICCO), pooblaščeni inštitut za odnose z javnostmi (CIPR).

Nagrajenci iz Slovenije so: Katja Fašink, direktorica komuniciranja v Skupini ELES, Laura Štraus Vuk, strokovnjakinja za odnose z javnostmi v Založbi Mladinska knjiga in Andrej Krajner, direktor komuniciranja v NLB SKUPINI (Nova Ljubljanska Banka). Toni Tomašek, kreativni direktor skupine Publicis, pa je prejel priznanje za poseben prispevek k razvoju stroke, nagrado Infigo.

Nagrade so dobili tudi nekateri drugi strokovnjaki iz regije in sveta, podelili pa so še posebne nagrade. Nagrado Vision City je prejelo mesto Bjelovar iz Hrvaške, nagrado Vision Manager sta prejela Gordana Deranja, predsednica uprave Tehnomonta na Hrvaškem in Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije.