Ta teden v oddaji Klepet ob kavi

PONEDELJEK

Naš atlas je ključen za dobro delovanje našega celega sistema. Z nami bosta danes svoj pristop delila gosta Mag. Damnjan Damnjanović in Prim. prof. dr. Zmago Turk. Kaj sploh je atlas, in kako pomemben je za naše počutje in zdravje? 

V drugem delu oddaje pa se bomo posvetili življenju s fibromialgijo. Fibromialgija prizadane 2% odrasle populacije. Živeti s fibromialgijo, pomeni živeti z bolečino. Na naraven način si lahko omilimo bolečino in sicer z kurkuminom, o čemer bo več povedala gostja oddaje Urška Videmšek. In o kurkuminu bo govora tudi v zadnjem delu oddaje.

TOREK

Anita Obradovič bo z nami delila nasvete, kako lahko tudi v odrasli dobi odpremo svoje tretje oko. Zaradi te sposobnosti, so bili včasih bolj povezani z naravo. Dojenčki do tretjega leta še vedno imajo odprto tretje oko.

Ste vedeli, da se potlačene travme v veliki meri transformirajo skozi seksualno energijo. Jasmina Kandorfer, bo v oddaji povedala, na kakšen način se lahko osvobodimo travm in stvari, ki nas pestijo iz otroštva, in s tem pomagamo sami sebi k boljši spolnosti. 

V zadnjem delu oddaje, pa se bomo posvetili ženskam in družini. Kaj bi morala družina nujno imeti v svoji omarici z zdravili? Magnezij. Magnezij je mineral, ki vpliva na mnogotere dejavnike v telesu. Več o tem, pa bo povedala Sanskriti Kumar. 

SREDA
V tokratni oddaji kako na zanesljiv in konkreten način osebno in duhovno zrasti in kako nam to lahko v življenju pomaga. Kateri vitamin je nujen v tem letnem času? D3K2. O tem bo govorila Jasmina Kandorfer, ki ve, kako se ubraniti pred vsakoletnimi prehladi. V kuharskem delu se bomo osredotočili na otroke. Kakšne prigrizke in obroke, jim lahko pripravimo, kadar se odpravljamo na izlet. Trgovina Prema je pripravila zares  veliko prigrizkov in zdravih grižljajev za otroke. Pa tudi za starše se bo nekaj našlo. 

Za konec pa bomo spregovorili o tem, kako svoje telo kar najbolje regeneriramo in mu pomagamo do dobrega spanca, ki je ključ za naše zdravje. Rjave alge, so čudež narave in kot take, zastopane v npčnem popravilu.

ČETRTEK

Ali je možno, da v 25 dneh naredite takšno spremembo, ki bo vidna na tehtnici, opazna v počutju, na koži, celo v očeh? Še najbolj pomembno pa, opazna v lahkotnosti in nivoju energije. V 25 dneh lahko s tremi ključi izgledate lepše in se počutite bolje. Katere so tri stvari, ki so ključne? Kasneje vam bosta Kaja Travnik in Neža Marolt povedali vse o tem, kako z omega 2 dodatkom rešiti sebe pred izgorelostjo in depresijo. 

 

Anita Obradovič bo z nami delila nasvete, kako lahko tudi v odrasli dobi odpremo svoje tretje oko. Zaradi te sposobnosti, so bili včasih bolj povezani z naravo. Dojenčki do 3.ga leta še vedno imajo odprto tretje oko.

Za konec pa se bomo posvetili čiščenju telesa z izdelkom za jetra in črevo ter mikrobiomom. 
PETEKZakaj bi morali aktivirati svojo pienalno žlezo? O tem bo govora v tokratni oddaji, v kateri bo Branka Božič, gostila Jasmino Kandorfer. Dušan Doblanovič Jimmy pa bo povedal vse o priložnostih, ki nas čakajo v letu 2023. 
Za konec bo Sanskriti Kumar nekaj časa namenila starejšim. Tistim, ki trpijo za multiplosklerozo, slabim srcem, težkim nogam in artritisu. Govorili bomo o magneziju, ki je ključ do zdravja, za starejše. 
SOBOTA

 

Ali je možno, da v 25 dneh naredite takšno spremembo, ki bo vidna na tehtnici, opazna v počutju, na koži, celo v očeh? Še najbolj pomembno pa, opazna v lahkotnosti in nivoju energije. V 25 dneh lahko s tremi ključi izgledate lepše in se počutite bolje. Katere so tri stvari, ki so ključne? 

 

Anita Obradovič bo z nami delila nasvete, kako lahko tudi v odrasli dobi odpremo svoje tretje oko. Zaradi te sposobnosti, so bili včasih bolj povezani z naravo. Dojenčki do tretjega leta še vedno imajo odprto tretje oko.

V zadnjem delu oddaje, pa se bomo posvetili ženskam in družini. Kaj bi morala družina nujno imeti v svoji omarici z zdravili? Magnezij. Magnezij je mineral, ki vpliva na mnogotere dejavnike v telesu. 

 

15.1

Življenje s fibromialgijo. Tisti, ki to doživljajo vedo, kako hudo je. Fibromialgija prizadane 2% odrasle populacije. Živeti s fibromialgijo, pomeni živeti z bolečino. Na naraven način si lahko omilimo bolečino in sicer z kurkuminom, o čemer bo več povedala gostja oddaje Urška Videmšek. Kako kurkumin deluje na telo kot protibolečnsko sredstvo, pa bo povedala Jasmina Kandorfer in predstavila kar nekaj statističnih in uporabnih podatkov o kurkuminu.