Ta teden v oddaji Klepet ob kavi

Nov teden in nove zanimive teme v oddaji Klepet ob kavi, ki jo lahko vsako popoldne spremljate na TV3.

PONEDELJEK

Tokratno oddajo bomo namenili tistim, ki imajo občutek, da so se zaciklali. Kako vemo, da smo se zaciklali?

Vse se ti zdi težko, vzorec se ponavlja, imaš občutek utrujenosti, ne vidiš kaj bi moral storiti, nič novega se ne dogaja. Ko ne vidimo naprej in nazaj, obstajajo lepe in dobre rešitve. Jasmina Kandorfer je povedala, da je pri tem dobro upoštevati 5 stvari. Katerih pet, si poglejte v oddaji.  V nadaljevanju bomo govorili o algah, o nočnem popravilu. Alge so  dar narave. V njih ni nič strupenega in nezaželenega. Kot pravi Simone Godina, ki bo gostja v oddaji, če ne uživate nobenega drugega prehranskega dopolnila, uživajte vsaj morske alge. Alge nahranijo telo z antioksidanti, vlakninami in ostalimi mikroelementi.

TOREK

V tokratni oddaji bo Jasmina Kandorfer podala kar nekaj koristnih napotkov za vse, ki imajo včasih občutek, kot da jih bo zadela kap. V pomoč so lahko akupresurne točke na telesu. Katere, bo povedala kar Jasmina. V nadaljevanju bomo govorili o driski, kako jo premagati z naravnimi stvarmi. Urška Videmšek pa bo delila nasvete za pomoč pri sindromu nemirnih nog. Pri tem problemu še kako prav pridejo minerali, ki jih sodobnemu človeku dostikrat primanjkuje. Zato je še toliko bolj pomembno, da jih telesu dodajamo s pomočjo mineralnih kapljic.

SREDA

Barbara Kuzmič, ena od žensk, ki se je odločila dati pavzo na menopavzo. Spremljali smo njen napredek, kako se je lotila menopavze z našo pomočjo in danes bo povedala, kje imela težave in kako se počuti danes. Pomagala ji je tudi uporaba kapsul adapto meno, ki jih bomo predstavili v nadaljevanju. Pomoč adaptogenih rastlin pri hormonskih stanjih je izjemnega pomena. Adaptogene rastline imajo namreč moč prilagajanja, v telesu zdravijo samo poškodovane celice, ostale pa pustijo. V izdelki adapto meno, so ravno tiste rastline, ki pomagajo telesu pri hormonskih stanjih, kot je menopavza.

ČETRTEK

Kako nad motnje srčnega ritma, kot so aritmija ali razbijanje srca bo v oddaji povedala Jelena Dimitrijevič. V nadaljevanju bomo poudarek dali na zunanji videz. Koliko na leto zapravimo za videz? Ne boste verjeli, ampak okrog 2000 eur. Koliko pa ste pripravljeni zapraviti za vašo dušo, za notranje počutje? Edita Tomič bo naša gostja.

Ne spreglejte niti odličnega napotka, kaj bi morali jesti, če smo kronično utrujeni. So odgovor solate? Ne. Potrebno je jesti toplo hrano. Več bosta razkrili Neža Marolt in Jasmina Kandorfer. Za konec pa  o nečem zelenem ...

PETEK

Kako pomladiti svoje lase? Je to možno, brez frizerskih pripravkov in dragih mask? Verjemite, da je včasih že stanje na dežju dobra stvar. Jasmina Kandorfer bo razkrila poceni trike za pomlajevanje las, hkrati pa predstavila novi brezplačni priročnik, ki si ga lahko obesite kar v kopalnico.

Kako so včasih vedeli, katere rastline so dobre in zdravilne in katere ne? S tretjim očesom. Dojenčki ga imajo naravno prirojenega, v odrasli dobi pa ga izgubimo in s tem izgubimo stik z naravo. Anita Obradovič bo današnja gostja.

SOBOTA

V tokratni oddaji bo Jasmina Kandorfer podala nekaj koristnih napotkov za vse, ki imajo včasih občutek, da jih bo zadela kap. V pomoč so lahko akupresurne točke na telesu. Katere pa bo povedala kar Jasmina. V nadaljevanju bomo govorili o driski, kako jo premagati z naravnimi stvarmi.

Urška Videmšek pa bo delila nasvete za pomoč pri sindromu nemirnih nog. Pri tem problemu še kako prav pridejo minerali, ki jih sodobnemu človeku dostikrat primanjkuje. Zato je še toliko bolj pomembno, da jih telesu dodajamo s pomočjo mineralnih kapljic.

NEDELJA

Hormonsko neravnovesje, nespečnost, neprimerna hrana s preveč soli, premalo gibanja, premalo tekočine ... Dejstvo je, da gre velikokrat pri zabuhlosti za težave z limfo. Ste vedeli, da če bi naša limfa prenehala delovati, bi v roku 24-48 ur umrli? Še več zanimivih dejstev in predvsem rešitev bo delila tokratna gostja Urška Videmšek.

Kako pa vzpodbuditi limfo k delovanju? Tudi z minerali. Sodoben človek jih namreč zaužije premalo. Hrana je osiromašena in žal ne dosega kvalitete, kot so jo imele naše babice. Najboljši izdelek na trgu z minerali so mineralne kapljice. Več o tem, kako jih uživati in pri čem vse nam pomagajo pa v oddaji.