V nedeljo ne zamudite koncerta Tanje Žagar

V nedeljo, 22.3.2020 bomo ob 20. uri na našem programu predavajali posnetek koncerta Tanje Žagar ob 10-letnici solistične kariere iz Hale Tivoli.

Tanja je na glasbenih odrih zaslovela že kot najstnica, saj je bila ena od ustanovnih članic skupine Foxy Teens. Tako se je že od otroških let kalila pred mikorofoni in mediji. Ko je s kolegicami odrasla, jo je zamikala samostojna kariera. Kot prepoznavna pevka je že od začetka samostojne poti nizala velike uspehe, tako da je danes ena najbolj priljubljenih pevk na naši sceni.

Koncert v dvorani Tivoli je bil - tudi zaradi obletnice za Tanjo nekaj posebnega. Čeprav pravi, da je po svoje čisto vsak nastop poseben. "Moji nastopi bi težko postali rutina, saj je glasbeno delo tako raznoliko, da sem vsakič znova v nekem novem pričakovanju. Nikoli ni ista publika, tudi program ni nikoli povsem enak, ker jaz rada improviziram. V tem najbolj uživam. In ja,  še vedno se veselim vsakega nastopa in koncerta. Koncert v Hali Tivoli je bil glasbeno plesni šov, kjer sva skupaj zaplesala tudi z Arnejem Ivkovičem, s katerim sva slavila v oddaji Zvezde plešejo."