Vesela novica za redne gledalce TV3 – Mladi zdravniki se kmalu vračajo na naš spored!

Ko se je lani iztekla 6. sezona serije Mladi zdravniki na preizkušnji, ste nas gledalci zasuli s sporočili, da si želite, da bi serijo še predvajali. In v teh prazničnih dneh vam zato sporočamo veselo novico, da se bo vaša želja izpolnila! Konec januarja se na TV3 namreč vračajo priljubljeni mladi zdravniki. Najnovejše tri sezone serije bodo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Izjemno priljubljena serija bo tudi v novih sezonah postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo.

V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno …