Ingrid Ulaga težko še kaj spravi v jok

Študentka biologije trenutno pridno usklajuje študijske obveznosti z novim izzivom - vodenjem oddaje Odtenki slave na TV3. Ingrid Ulaga je pač med tistimi, ki se ne bojijo novih izzivov …

Pred kratkim ste začeli z vodenjem oddaje Odtenki slave. Kako se počutite pred kamero?

Pred kamero se počutim sproščeno, saj se zavedam, da delam z izvrstno ekipo, ki bi me v primeru, da kaj ne bi bilo dobro, takoj popravila.

Koliko dela je potrebnega, preden se sploh prižge lučka na kameri in je torej začetek snemanja?

Ne bi verjeli, koliko dela je potrebno! izbrati je treba prispevke, nato na prispevke napisati tekst. Ga popraviti. Potem pa me v roke vzameta še stilist in vizažistka …

Pred časom ste sodelovali na lepotnem izboru. Kakšna izkušnja je bila to?

Glede na to, da odkrito povem, da je ne bi ponovila, vam je gotovo jasno, da izkušnja ni bila pozitivna. Sami lepotni izbori v Sloveniji so na bolj nizkem nivoju. Če nisi sam iznajdljiv in si sproti nabiraš koristne kontakte in spoznavaš nove ljudi, od njih tako nimaš nič. Pravzaprav je zelo malih, ki sploh vedo za ime zmagovalke, kar je še dodatni dokaz, da ta tekmovanja v Sloveniji žal ne pomenijo kaj dosti.

Si lažje zapomnite stvari, ki jih preberete ali slišite?

Sem vizualni tip. Tudi na predavanjih si bolj zapomnim, kaj je bilo na prezentaciji kot pa kaj je profesor povedal.

Imate še kak skrit talent?

Talentov nikoli ne bi skrivala! Sicer pa rada pojem, plešem, igram različna glasbila, … vendar sem vse to malce prestavila na stranski tir, saj imam s študijem in oddajo v tem trenutku več kot dovolj dela.

Kdaj ste nazadnje jokali?

Med gledanjem res ganjlivega filma. V resničnem življenju sem preživela že toliko res bolečih situacij v otroštvu in najstniških letih, da bi me težko še kaj spravi v jok.

Kdaj si rečete - danes je bil pa dober dan?

Ko imam priložnost uskladiti vse svoje aktivnosti in izpolnim vse cilje za določen dan. Ko je dan poln smeha, sreče, ko se naučim česa novega, se podružim s prijatelji, kam odpotujem … Skratka - ko mi uspe cel dan brez prekinitve ostati nasmejana in srečna!