Faktor

Faktor – Večerna drugačna informativna oddaja na TV 3

»Resnica boli, komentarji še bolj."

Popolnoma drugačna informativna oddaja - Faktor. Aktualni dogodki skozi prizmo komentarjev.

Voditelja oddaje sta Bojan Požar, novinar in lastnik spletnega portala Požareport, ki bo tudi producent in urednik oddaje, in Aljuš Pertinač, politični analitik in komunikator.

Močno povečana in okrepljena pa je tudi ekipa stalnih komentatorjev. Poleg že dosedanjih in znanih: Tina Mamića, Sebastjana Jeretiča, Andreje Jernejčič in Ivana Simiča, bomo lahko spremljali še odvetnico in publicistko Lucijo Ušaj Šikovec, ekonomista in političnega analitika Bernarda Brščiča, ekonomista in bivšega ministra Mateja Lahovnika, ekonomista in publicista Rada Pezdirja ter pisatelja, pesnika in prevajalca Mitjo Čandra. Občasno se bodo oddaji pridružili tudi gostujoči komentatorji ali ključni akterji dogodkov, ki jih bomo v oddaji komentirali.

Oddaja Faktor, ki še vedno predstavlja odmevno novost med ponudbo televizijskega programa, bo še naprej provokativna, poglobljena, insajderska in kredibilna, prevladovale pa bodo politične, gospodarske in druge aktualne medijske teme, vključno s komentarji na družbenih omrežjih.