Dobre filme glejte na TV3

Filmske premiere, nove serije in še kaj!
Dobre filme glejte na TV3!

Filmske premiere bodo na sporedu tudi zadnji vikend v letu in sicer bosta v soboto, 30. decembra, na vrsti dva: ob 20. uri ruski film, komedija Mesto brez ljubezni, kjer trije ruski izseljenci uživajo v življenju in zapeljevanju žensk v New Yorku, vse dokler se ne srečajo z Sv. Valentinom pod krinko. Ta jim zada prekletstvo z impotenco, dokler se ne naučijo prave ljubezni. Se pravi, brez ljubezni ni seksa. Ob 22. 30 uri pa bo na sporedu film Nekdo drug, angleška komedija, kjer se mora David odločiti o pravi ljubezni.

Na silvestrovo bosta na sporedu prav tako dva filma, ob 20. uri, ameriška komedija Modra maskota, zgodba se vrti okoli Salmana, ki se zato, da bi obdržal družino skupaj in ji pomagal, zaposli kot ogromna modra maskota. Ob 22.30 pa sledi še francoski film Dekle iz Monaka.

Za vse navdušence telenovel pa pripravljamo nekaj lepega in zanimivega, 2. sezona telenovele Bandolera se prične 1. januarja ob 18.15. Celotna zgodba se dogaja na jugu Španije in spremlja življenje Sare, bogatega dekleta, ki si želi avanture in mora na begu odločiti, ali želi biti Sara ali Bandolera. Sara je študentka španske književnosti na prestižnem Oxfordu in obožuje vse, kar je povezano s Španijo, še posebej pa obožuje zgodbo o Karmen. Sarino življenje je sicer zelo materialno bogato, a čustveno ne, zato se Sara odpravi avanturam naproti. Telenovela Bandolera bo na sporedu vsak dan od ponedeljka do petka ob 18.15.

Za vse ljubitelje kriminalnih serij pa je v ponedeljek, 25. decembra pričela super zanimiva in odlična nizozemska serija Enota, z originalnim naslovom Smeris. Zgodba se vrti okoli detektiva za umore, ki je povezan z narko kartelom in se bori proti organiziranemu kriminalu v nizozemskem mestecu Tilburg. Serija Enota je sporedu vsak dan, od ponedeljka do petka ob 21.45.